Reacția Gabrielei Firea, după ce un troleibuz din București a luat foc

Reacția Gabrielei Firea, după ce un troleibuz din București a luat foc
Reacția Gabrielei Firea, după ce un troleibuz din București a luat foc

Astăzi, un troleibuz a luat foc pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală. Din fericire, nu au fost raportate victime. Pompierii au intevenit cu două autospeciale cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD și o descarcerare unde a izbucnit incendiul la un troleibuz.

Un troleibuz a luat foc în Capitală

Vehicului a fost distrus aproape în totalitate, din el rămânând doar caroseria. Troleibuzul a fost ridicat de la fața locului. Nu au fosr raportate victime, iar în vehicul era doar o pasageră, care a ieșit fără a fi rănită.

Martorii povestesc că inițial au văzut fum la partea de sus a troleibuzului, iar șoferul a încercat să stingă flăcările cu extinctorul, doar că flăcările s-au extins rapid.

Pentru moment, nu se cunoaște cu exactitate din ce cauză a izbucnit incendiul, iar o primă ipoteză este cea a unui scurtcircuit. STB a transmis că linia de troleibuz 86 pe sensul Gara de Nord este blocată.

Reacția Gabrielei Firea

La scurt timp după acest incident, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reacție.

„Sper că toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului! Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate”, a scris Gabriela Firea.

„Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, a mai precizat primarul general.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI