Ludovic Orban o face praf pe Gabriela Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie”

Ludovic Orban o face praf pe Gabriela Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie”
Ludovic Orban o face praf pe Gabriela Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie”. Sursa foto: protv.ro

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații fără precedent împotriva Gabrielei Firea, Primarul General al Capitalei. Acesta o acuză pe Gabriela Firea că și-a trmis un om la conferința de presă a lui Nicușor Dan pentru a face scandal.

Ludovic Orban, atac dur la Gabriela Firea. “Nu mă așteptam la asemenea mitocănie”

Ludovic Orban, premierul României, a spus că primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Bădulescu, viceprimar al Primăriei București, la conferința de presă susținută de către Nicușor Dan, cu scopul principal de a face scandal.

S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban. De asemenea, premierul Ludovic Orban s-a arătat foarte deranjat și a mai declarat că nu se aștepta ”la asemenea mitocanie si bădărnie din partea PSD”.

Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan
Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan. Sursa foto: digi24.ro

Nicușor Dan s-a îmbrâncit cu Aurelian Bădulescu

Astfel, conferinţa susținută de Nicușor Dan, candidat la alegerile locale pentru postul de edil al Bucureștiului din partea USR-PNL, s-a transformat imediat într-un scandal în toată regula. Totul a început după ce viceprimarul Aurelian Bădulescu a venit la faţa locului și a încercat să combată tot ceea ce spunea Nicușor Dan cu privire la ce nu s-ar fi realizat în mandatul prezent la Primăria Capitalei, deținut de Gabriela Firea.

Scandalul dintre Nicușor Dan și Aurel Bădulescu nu s-a rezumat doar la contre verbale. La nu moment dat spiritele s-au încins atât de tare încât cei doi politicieni s-au îmbrâncit. Scandalul a avut loc pe marginea drumului, în Prelungirea Ghencea, în timp ce autovehiculele circulau pe lângă ei, iar toți șoferii îi claxonau.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI