Cum se va numi fata lui Meghan Markle și a prințului Harry. Surpriza pregătită de cei doi

Cum se va numi fata lui Meghan Markle și a prințului Harry. Surpriza pregătită de cei doi
Ducii de Sussex se pregătesc de venirea pe lume a fetiței

În februarie Meghan Markle și Prințul Harry anunțau noua sarcină a lui Meghan, după un avort al ducesei de Sussex. În aceași interviu care a generat un adevărat scandal, Ducii de Sussex au vorbit de viitoare lor fiică. După acest anunț au început și speculațiile pe marginea numelui viitoarei nou-născute.

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au decis asupra numelui viitoarei lor fiice

Cei doi au decis să vorbească despre venirea pe lume a fiicei lor în interviul cu Oprah Winfdrey. După anunț fanii au speculat pe rețelele de socializare că ar putea s-o numească Diana după răposata mamă a lui Harry, Prințesa de Wales.

Este puțin probabil ca Meghan Markle și Prințul Harry să își numească fiica după prințesa Diana, scrie presa britanică. Cei doi au dezmințit aest lucru în deja controversatul interviu cu Oprah Winfrey.

S-ar putea să considere prenumele Diana ca pe un nume de mijloc. Dar acesta este deja numele de mijloc al fiicei prințului William și a lui Kate Middleton, în vârstă de 5 ani, prințesa Charlotte de Cambridge, a patra la rândul tronului britanic, al cărei nume complet este Charlotte Elizabeth Diana.

”Este foarte puțin probabil să-și cheme fiica Diana. Cea mai mare preocupare a lor este că ar face din ea o țintă  pentru mass-media. Astfel ar crește considerabil interesul public pentru viața copilului.

Meghan Markle și Prințul Harry își apreciază intimitatea și vor să-și protejeze copiii de presiunea intensă a mass-media pe care au suportat-o.”, declara o sursă apropiată celor doi, conform TheIndependent.

De asemenea, se „tem” că numele ar exercita prea multă presiune asupra copilului. Mergând mai departe, sursele spun că cei doi sunt conștienți că ar îngreuna totul, de la înscrierea la școală până la călătorie. Și vor ca ea să-și găsească propriul drum în viață, a mai decalrat sursa.

Ducii de Sussex se pregătesc de venirea pe lume a fetiței

Meghan Markle și Prințul Harry, care locuiesc în Montecito, California, se pregătesc de venirea pe lume a sorei lui Archie, în această vară. Harry, în vârstă de 36 de ani, i-a spus lui Winfrey: ”Este o fată!” Ei făcuseră anunțul despre sarcină în februarie, după ce Meghan, în vârstă de 39 de ani, a suferit un avort spontan, anul trecut.

Harry a spus că primul său gând a fost „Uimitor” când a aflat că au o fată, adăugând: ”A avea orice copil, oricare sau doi, este uimitor. Dar să ai un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră, suntem noi patru și cei doi câini ai noștri”. În interviu cuplul nu a discutat despre cum o să-și numească fiica.

Ar fi mult prea dureros, cel puțin pentru Harry, care a început anul trecut să urmeze trei ani de terapie. Sursele spun că a recurs la acest pas deoarece încă nu se împacă cu moartea mamei sale din 1997.