Prințul Harry, discuție surpriză cu fratele William. Ce s-a întâmplat după interviul lui Meghan Markle

Prințul Harry, discuție surpriză cu fratele William. Ce s-a întâmplat după interviul lui Meghan Markle
Prințul Harry, discuție cu fratele William după interviul lui Meghan Markle

Prințul Harry și prințul William au vorbit pentru prima dată după controversatul interviu acordat lui Oprah Winfrey. Discuția nu a fost productivă.

Prințul Harry și fratele William au purtat prima discuție după interviul lui Meghan Markle

Gayle King, coprezentator al show-ului ”This Morning”, a anunțat că cei doi frați au vorbit pentru prima dată după ce Meghan și Harry i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey. Aceștia ar fi schimbat câteva vorbe și cu tatăl lor.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a afirmat jurnalista.

Nimeni din familia regală nu a vorbit însă cu Meghan. „Nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan, în acest moment. Și cred că este frustrant pentru ei să vadă că este o conversație rasială despre Familia Regală.

Ei  tot ce și-au dorit tot timpul a fost ca regala să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială”, a completat jurnalista. Biroul de presă de la Kensington Palace nu a oferit nicio informație despe conversația dintre cei doi fii și tatăl lor.

Prima reacție de la Palatul Buckingham după celebrul interviu 

Prima reacție a Casei Regale Britanice după scandalul declanșat de prințul Harry și Meghan Markle. După o ședință, Palatul a dat un comunicat prin care spune că acuzațiile de rasism sunt îngrijorătoare și trebuie tratate. „Amintirile pot să fie diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți în familie”, se arată în document.

Interviul a făcut deja și o victimă, investigată de CNA-ul britanic. După ce a spus că nu crede nimic din poveștile spuse de Ducesa de Sussex, jurnalistul Morgan a demisionat. „Nu ar fi trebuit să dea acel interviu. Au întrecut măsura cu aceste povești de la Oprag, ar fi trebuit să mai aștepte, având în vedere vârsta reginei, a prințului Philip”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI