24 oct. 2023 | 15:28

Reacția lui Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu cu iubitul la ”America Express”: ”Concursul e pentru cei fără un loc de muncă stabil” EXCLUSIV

Monden
Reacția lui Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu cu iubitul la ”America Express”: ”Concursul e pentru cei fără un loc de muncă stabil” EXCLUSIV

Faimosul designer de încălțăminte Mihai Albu și-a exprimat părerea, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre concurenții show-ului ”America Express” (Antena 1), ediția 2023, printre ei numărându-se și fosta soție, Iulia Albu, dar și iubitul ei actual, Mike, violonist de profesie: ”E un concurs pentru cei freelancer, pentru cei care nu au un contract de muncă stabil”, a dat verdictul Mihai Albu.

Mihai Albu: ”Nu urmăresc acest gen de emisiune, nu am răbdare”

Contactat de Playtech Știri, celebrul designer de încălțăminte Mihai Albu, cu performanțe de Cartea Recordurilor, susține că nu vizionează această competiție, ”America Express” (Antena 1), în care cei mai mulți dintre concurenți sunt artiști fără contracte de muncă permanente, așa, cum de altfel, ar fi, în prezent, și Mike, iubitul Iuliei:

”Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la ”America Express”.

Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”.

Mihai Albu a refuzat participarea la un concurs de supraviețuire rival, de la PRO TV:

”Eu am griji, am de plătit salariile angajaților”

De altfel, și Mihai Albu a fost ofertat pentru un celebru show de supraviețuire, dar de la postul rival, PRO TV. Este vorba despre competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde și alte vedete au intrat în joc, de-a lungul vremii, precum Mihai Trăistariu, Elena Merișoreanu, Dorian Popa, Cătălin Moroșanu, care de altfel a și fost desemnat ”Regele Junglei”, în prima ediție:

”Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.

Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?”, ne-a mai spus Mihai Albu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce meserie are, de fapt, Mike, iubitul Iuliei Albu, și de ce a fost obligat să renunțe la marea lui pasiune

Iulia Albu a vorbit, la un moment dat, despre studiile iubitului ei, Mike, dar și despre locurile de muncă avute, în marketing:

”A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar, ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”.
Iată însă ce a spus Iulia Albu și despre participarea, alături de partenerul ei de viață, în această competiție de succes, difuzată de Antena 1 și care se bucură de audiențe foarte bune:

”Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gândesc?

Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia să le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”.

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, în cursa pentru marele premiu de 30.0000 de euro, alături de alte opt echipe

Actuala ediție a concursului ”America Express” a reunit la startul filmărilor nouă echipe. Iată cine se luptă pentru premiul în valoare de 30.000 de euro: actorul Romică Ţociu şi fiul său, Cătălin Ţociu, soliștii Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, copiii Andreei Esca, Alexia, un influencer de succes, şi fratele ei, Aris Eram, încă student, cântăreața Giulia Anghelescu și soţul ei, Vlad Huidu, Sânziana Negru şi Laura Giurcanu, influenceri, vedetele tv Iuliana Pepene și Sonia Simionov, actrița Ada Galeş și mama sa, Antoneta, comedianții Ionuţ Rusu şi George Tănase și Iulia Albu, om de televiziune și vestit critic de modă, şi iubitul ei, Mihai Alexandru, muzician.

Care sunt cei mai puternici rivali?

Care echipă are cele mai mari șanse să intre în posesia premiului de 30.000 de euro? Cotați foarte bine sunt, în acest moment, soții Giulia și Vlad Huidu, potrivit pronosticului dat, ieri, în exclusivitate pentru Playtech Știri, de Ana Baniciu, fostă câștigătoare a competiției de infarct:

”Giulia (Anghelescu – n.r.) și Vlad (Huidu – n.r.) sunt prietenii mei buni. M-am bucurat tare mult când am aflat că vor participa la America Express. Le-am ținut pumnii toată perioada cât au fost plecați. Să o urmăriți pe Giulia (Anghelescu – n.r.). Este o puternică. În combinația asta de familie, cu soțul ei, Vlad (Huidu – n.r.), ei nu au cum să fie altfel decât foarte sus, cu mari șanse de a câștiga marele premiu. Eu stau cu ochii pe ei, la televizor. Trăiesc alături de ei toate acele emoții”.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Celebra actriță părăsește scena. Toți românii o iubesc
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cele mai tari comedii de pe Netflix. Râzi cu lacrimi
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Anunț pentru cei cu telefoane mobile. Schimbare radicală la WhatsApp. Nu va mai funcționa
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro