Răzvan Simion și Dani oțil, out de la Neața? Ștefan Bănică Jr. le-a zis deja cine îi va înlocui

Răzvan Simion și Dani oțil, out de la Neața? Ștefan Bănică Jr. le-a zis deja cine îi va înlocui
Răzvan Simion și Dani oțil, out de la Neața Ștefan Bănică Jr. le-a zis deja cine îi va înlocui

Moment de senzație vineri seara, 18 decembrie, la finala X Factor România de la Antena 1. Înaintea unui moment susținut de Florin Ristei, unul din jurați, și concurenții lui – trupa Super 4 – Ștefan Bănică Jr. a scăpat porumbelul. Răzvan Simion și Dani Oțil, out de la Neața?

Răzvan Simion și Dani oțil, out de la Neața?

Moment comic (sau nu?!) pe scena X Factor de la Antena 1, chiar în seara finalei. În timp ce prezentau următorul moment, cel al lui Florin Ristei alături de concurenții săi Super 4, cei doi matinali de la Antena 1 au fost ținta unei glumițe amuzante. Protagonistul? Nimeni altul decât Ștefan Bănica Jr.

În timp ce pe scenă se aflau cei de la Super 4 și Florin Ristei, Răzvan Simion și Dani Oțil au făcut mai multe dezvăluiri despre cei prezenți. Apoi au rugat jurații , rând pe rând, să își ofere părerea despre cei prezenți pe scenă. Când a venit rândul lui Ștefan Bănică Jr., gluma ușor acidă a și apărut.

”Aveți grijă voi doi cu Florin Ristei acolo, la emisiunea voastră (n.r. de câteva săptămâni, acesta e coleg de platou cu Răzvan Simion și Dani Oțil, asemeni Ralukăi). E mai tânăr, carismatic, imediat vă ia locul. Îl cheamă pe frati-su (n.r. cu care Florin Ristei a participat la Asia Express) și imediat vă înlocuiesc pe voi doi”, a spus Ștefan Bănică Jr, râzând.

”Nu este nimic, chiar ne-am bucura să avem înlocuitori”, a replicat Răzvan Simion.

Ștefan Bănică Jr. le-a zis deja cine îi va înlocui


Super 4 a luat naștere datorită casei de discuri Diva’s Music Production, condusă de Gabriela Serban și Danilo Riccardi. Unul dintre ei a compus piesa cu care Italia a participat la Eurovision în anul 2015. Super 4 este format, deci, din Gregorio Rega, în vârstă de 33 de ani și câștigător al premiului ”All Together Now”, Salvatore Lampitelli Sabba, un artist cunoscut în industria muzicală din Italia, cu mai multe piese la activ.

”Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.”, a scris artistul în descrierea site-ului său.

”Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, le-a spus Florin Ristei celor de la ”Super 4 ”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI