Răzvan Simion, pariu la Neatza cu Dani Oțil: ‘Îți dau 5.000 de euro dacă știi’

Răzvan Simion, pariu la Neatza cu Dani Oțil: ‘Îți dau 5.000 de euro dacă știi’
Razvan Simion, pariu la Neatza cu Dani Otil ‘Iti dau 5.000 de euro daca stii’

În celebra emisiune „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, se discută despre orice. Zilnic au loc replici și dezvăluiri amuzante între prezentatori sau invitați. Mai nou, Răzvan Simion i-a oferit 5000 de euro colegului său de platou, Dani Oțil, dacă face un lucru fabulos în direct. Despre ce este vorba, proaspătul tătic a fost luat prin surprindere de propunere.

Pariu la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion vrea să-l vadă pe Dani Oțil într-o ipostază cum rar poate fi văzută într-un platou de televiziune. Celebrul moderator TV l-a provocat pe soțul Gabrielei Prisăcariu să facă un lucru ieșit din comun pentru el.

În ediția „Neatza cu Răzvan și Dani” de marți, 28 septembrie, printre subiectele abordate de cei doi prezentatori TV s-au numărat și cele legate de nunți, cununie religioasă și tot ce implică acest eveniment fericit din viața unui cuplu. La un moment dat, Răzvan i-a spus lui Dani că îi dă 5000 de euro cu o condiție.

Ce trebuie să facă Dani oțil pentru 5000 de euro

Proaspătul tătic a fost provocat să recite Crezul, cea mai puternică rugăciune din toate timpurile. Simbolul credinței trebuie spus cap coadă de către Dani Oțil, pentru a câștiga suma propusă de Răzvan Simion în emisiune.

Dani și Răzvan au avut o mică discuție despre pișcoturile care se dau mirilor de către preot în biserică, la cununia religioasă. Potrivit lui Simion, acest ritual creștin poartă o anumită denumire. Profitând de faptul că Oțil nu le are cu biserica, celebrului prezentator TV i-a venit ideea unui pariu inedit. Cum a reacționat colegul său de matinal?

Răzvan: „Se spune cuminecătură sau euharistie sau grijanie.”

Care a fost reacția vedetei TV

Dani Oțil a rămas mască, habar nu avea că știe colegul său de emisiune atâtea cuvinte religioase.

Dani: „Eu nu stiu din astea.”

Răzvan către Dani: „Îți dau 5000 de euro dacă știi să reciți crezul.”

La această provocare, Dani a preferat să nu răspundă. Oare nu vrea să se facă de rușine în fața telespectatorilor fideli ai emsiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1? Ce-i drept, întotdeauna sunt bineveniți niște bani pe care îi poți câștiga foarte ușor.

Surprize pe bandă rulantă la Neatza

Ediția de astăzi a fost plină de surprize. Răzvan Simion a oferit mai multe momente savuroase în direct. Un exemplu în acest sens a fost discuția cu Ramona Olaru, care prezintă rubrica Meteo.

Ramona: „Spune-mi cum e toamna asta, ca la vară să îți fac vânt…”

Răzvan: „Vai, ce bună e asta, bravooo” (moment în care a aplaudat).

Răzvan Simion a intrat în jocul asistentei TV cu o glumă:

„Femeia e ca o grenadă. Îi scoți inelul și detonează.”

Ramona: „Ai, măi…”

Răzvan Simion: „De fapt, tu știi asta”

Ramona: „Aoleu, nu este adevărat!”

Răzvan: „Cum nu? Te-ai emoționat, nu trebuia.”

Ramona: „Nu am luat nimic, asta este problema. Am rămas fără nimic.”

Răzvan: Păi da, dar tu ești o grenadă defensivă.”, a fost schimbul de replici între Răzvan Simion și Ramona Olaru, în cadrul ediției „Neatza cu Răzvan și Dani” de marți, 28 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI