Dani Oțil, scandal în trafic cu un șofer român: ‘Bă, te-aș bate tare, dar am copilul în spate’. Ce a urmat

Dani Oțil, scandal în trafic cu un șofer român: ‘Bă, te-aș bate tare, dar am copilul în spate’. Ce a urmat
Dani Oțil, scandal in trafic cu un sofer roman

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți recent. Rolul de tată îl prinde foarte bine pe celebrul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care nu ezită să dezvăluie în direct cum e viața cu un copil. Recent, a avut parte de un eveniment nefericit în trafic. S-a luat la ceartă cu un șofer plin de mușchi.

Dani Oțil a amenințat un șofer în trafic

De când este tătic, Dani Oțil a devenit un bărbat mult mai responsabil, care face orice pentru binele propriului copil. Luca Tiago este centrul universului său, așa că nu permite nimănui să-i deranjeze băiatul. În celebra sa emisiune de la Antena 1, vedeta TV a făcut o mărturisire șocantă. A avut un scandal în trafic cu un șofer român. Deznodământul întâmplării din trafic a fost total neașteptat pentru toată lumea din platou, care a început să râdă în hohote.

Certurile în trafic sunt la ordinea zilei în Capitală, însă nu și atunci când ai un bebeluș pe bancheta din spate. În momentul în care este un copil la mijloc, scandalul are loc în șoaptă, după cum a dat de înțeles Dani Oțil în direct.

Schimb de replici cu un bărbat musculos

Celebrul prezentator TV a avut un dialog savuros cu un tip musculos în trafic. Interesantă este conversația dintre cei doi șoferi, care au început să se certe în șoaptă. Ce a urmat, schimbul de replici este surprinzător.

Dani Oțil a povestit în ediția de marți, 28 septembrie, că era în mașină, cu bebelușul pe bancheta din spate. Un șofer musculos l-a enervat la culme în trafic, moment în care a amenințat că-l bate.

„Baaa, te-aș bate! Te-aș bate tare! Am copilul în spate”, a mărturisit Dani Oțil, care vorbea în șoaptă în timp ce detalia, pesemne că așa a avut loc și conversația cu participantul la trafic care i-a creat nervi.

„Și eu te-aș bate!”, a fost reacția șoferului.

Dani Oțil: „Bă, ai copil?”

Bărbatul musculos: „Da, am!”, moment în care Dani Oțil a plecat cu mașina de lângă el.

„Nu vor mai fi bătăi în felul acesta în București.”, a precizat Oțil în direct, în emisiune.

Hohote de râs la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Dezvăluirea vedetei TV a provocat hohote de râs în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Colega lui de la rubrica Horoscop, Bianca Nuțu, s-a amuzat copios de schimbul de replici al lui Oțil din trafic. Râsete s-au auzit și din spatele camerelor de luat vederi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI