Răzvan Simion, derapaj sexist la adresa Ramonei Olaru. Ce i-a spus în direct la Neatza

Răzvan Simion, derapaj sexist la adresa Ramonei Olaru. Ce i-a spus în direct la Neatza
Razvan Simion, derapaj sexist la Netaza

Ramona Olaru este o prezență mereu hot la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, doar că de data aceasta parcă s-a întrecut pe sine. Îmbrăcată într-un top tip leopard, extrem de decupat, dar și o pereche de pantaloni negri, Ramona Olaru a fost azi o apariție răvășitoare. Răzvan Simion nu a rezistat când a văzut-o și a făcut, evident, o remarcă.

Răzvan Simion, derapaj sexist la adresa Ramonei Olaru

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, având și mulți admiratori pe rețelele de socializare. S-a despărțit recent de Cuza de la Noaptea Târziu, însă nu duce deloc lipsă de admiratori. De admirat a admirat-o azi și colegul ei, Răzvan Simion, care a remarcat-o de cum a văzut-o în platou.

Pe când ea se pregătea să vorbească despre vreme și a spus că azi vremea se va încălzi, Răzvan Simion, care, de altfel, de mult aștepta veștile bune despre vreme de la Ramona Olaru, acesta nu s-a abținut să nu îi zică frumoasei blondine următoarele:

”Tu ti-ai dat seama ca niciun barbat nu a fost atent la ce ai spus tu despre vreme acum? Le multumim stiliștilor pentru cum arăți astăzi”. La o asemene remarcă, Ramona Olaru a zâmbit larg și a declarat: ”Da, sunt frumoasă”.

Ce meserie are Ramona Olaru

Ramona Olaru a urmat cursurile facultății de Agronomie, astfel că aceasta este de profesie inginer agronom, cu toate că nu profesează în domeniu. Iar când nu este în platoul matinalilor de la Antena 1, Ramona Olaru este și model, aceasta fiind imaginea mai multor branduri de lux. Până la instaurarea pandemiei însă, a și defilat pe podium pentru celebri creatori de modă de la noi, având înălțimea de 1,80 cm și o greutate de 60 de Kg.

În viața personală, Ramona Olaru a fost căsătorită cu un tânăr pe nume Bogdan, pe care l-a cunoscut după o noapte de pomină la mare. Cei doi au ajuns să divorțeze la notar în anul 2019.

Se știe apoi că a urmat o relație tumultoasă cu Cuza de la ”Noaptea Târziu”, cu multe despărțiri și împăcări. Amintim că Ramona Olaru s-a născut într-o localitate de lângă Călărași, pe 7 iulie 1989. Ramona Olaru are vârsta de 31 de ani și de peste 2 ani este asistenta vecină de la Antena 1, cea care în fiecare dimineață ne aduce zâmbetele pe buze în cadrul emisuunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar prezintă și rubrica Meteo din cadrul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI