De ce nu se poate mărita Ramona Olaru. I-a spus lui Dani Oțil tot adevărul și el a rămas mască

Ramona Olaru are deja la activ un divorț și o relație terminată nu prea bine. Acum, asistenta Tv de la Neatza cu Răzvan și Dani este singură și nu pare să se grăbească în direcția unei noi relații.

De ce nu se poate mărita Ramona Olaru

Vedeta a povestit că nu se poate căsători, deși își dorește să își întemeieze o nouă relație și nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului.

Acum, Ramona Olaru spune că motivul pentru care nu se poate ăsători este lipsa timpului. Ea se concentrează pe carieră, așa că timpul și disponibilitatea ei sunt limitate.

”Nu mă mărit că dorm mult, de la 8 sau nouă seara și muncesc și șase zile pe săptămână. Când am eu timp să mai agăț ceva? Nu mai sunt nici locuri în care să mai agăț. Dați-mi o soluție!”, a spus Ramona Olaru.

Dani Oțil a dat și el replica, în stilul caracteristic, spunând că după ce că lipsește foarte mult de acasă, mai vine și cu mâna goală.

”În ritmul ăsta nu o să te mai mariți! Cine vrea una care muncește șase zile pe săptămână și nu lucrează nici la o cantină ca să aducă ceva de mâncare”, i-a răspuns Dani Oțil.

Ramona Olaru a avut o relație cu celebrul Cuza, de la Noaptea Târziu. Cei doi erau extrem de îndrăgostiți și mergeau peste tot împreună.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cuza

Nu a ținut prea mult și cei doi s-au despărțit. Deși au mai dat o șansă relației lor, lucrurile nu au mai fost ca înainte, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

Imediat după despărțire, Ramona Olaru a tot trimis mesaje cu subînțeles către fostul ei iubit.

„Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului . Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare”, au fost câteva dintre rândurile pe care le-a scris la InstaStory.

La rândul său, Cuza a declarat că despărțirea lor a fost una decentă și că nu au existat scandaluri. Vorbele spuse de Ramona sunt, potrivit artistului, rezultatul impulsivității asistentei tv.

„Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație. Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine.Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: Înapoi la muncă”, a spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI