Cum arată casa în care locuiește singură Ramona Olaru după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. FOTO

Cum arată casa în care locuiește singură Ramona Olaru după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. FOTO
Foto cu casa în care locuiește Ramona Olaru

Asistenta TV de la emisiunea: Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru și cântărețul Adrian Popescu, cel care este cunoscut sub numele de Cuza de la formaţia Noaptea Târziu au format până la finalul anului trecut un cuplu. Iată cum arată casa în care locuiește Ramona Olaru după despărțirea de Cuza.

Foto cu casa în care locuiește Ramona Olaru după despărțirea de Cuza

Ramona Olaru este asistentă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, de mai bine de 2 ani de zile. Ea mai mai fost asistentă TV la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu. După ce Flavia Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată, Ramona i-a luat locul.

Ea are 30 de ani, fiind născută pe data de 7 iulie 1989, într-o localitate de lângă Călărași. Provine dintr-o familie de agricultori, urmând și o facultate de profil: Universitatea Agronomică. Ramona a urmat și cursuri postuniversitare, având master în inginerie, dar ea nu a profesat niciodată.

Relația dintre Ramona Olaru și Cuza

Relația dintre Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și Cuza, de la Noaptea târziu, a avut o durată de aproximativ un an de zile. Relația celor doi a fost una tumultoasă cu multe certuri și despărțiri. Se pare că Ramona nu are noroc în dragoste, deoarece înainte de această despărțire a mai trecut și printr-un divorț. Ea a fost căsătorită timp de trei ani.

După ruptura dintre cei doi, Ramona s-a arătat afectată de acest lucru, fapt care a reieșit din postările pe care le făcea aceasta prin intermediul rețelelor de socializare. Tot de acolo se putea deduce că Ramona îl învinuiește pe fostul partener pentru această separare.

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să dau foc tuturor lucrurilor tale”

„când încercă să te mintă iar ceva, dar tu știi deja adevărul! :)))”

„Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului” și „am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare” cam așa sunau o postările pe care le făcea Ramona imediat după despărțire, potrivit celor de la fanatik.ro.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu

Cuza nu a rămas rece la postările fostei sale iubite și a postat și el un mesaj, cu rol de a clarifica lucrurile dintre ei:

„Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație. Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine. Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: Înapoi la muncă”, a spus Cuza pentru cancan.ro.

Casa în care locuiește Ramona Olaru după despărțirea de Cuza

Iată câteva fotografii în care se poate observa cum arată casa în care locuiește frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru, după despărțirea de Cuza. Această poate fi urmărită pe contul personal de Tik Tok pentru a vedea mai multe imagini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI