Răzvan Simion a șocat la Neatza: „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră.” Detalii intime

Răzvan Simion a șocat la Neatza: „Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră.” Detalii intime
Ce ritual are Razvan Simion in fiecare zi

Răzvan Simion, pe modelul colegului său, Dani Oțil, s-a pus pe făcut dezvăluiri intime la Neatza. Răzvan Simion a recunoscut, în emisiunea de azi, că ia în fiecare zi câte o pastilă albastră. La auzul acestei dezvăluiri toți telespectatorii au pus mâna pe telecomenzi și au dat volumul mai tare. Cu ce a șocat fostul iubit al Lidiei Buble, vedeți în rândurile de mai jos.

Răzvan Simion a recunoscut la Neatza că ia pastila albastră în fiecare zi. „Iau pastila degeaba…”

Ca și colegul lui de emisiune Dani Oțil, Răzvan Simion este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, stare pe care a vrut să le-o transmită și telespectatorilor Neatza cu Răzvan și Dani, dezvăluindu-le acestora că are un secret pe care l-a transformat într-un ritual zilnic.

Mai exact, de câteva săptămâni, Răzvan Simion ia o serie de vitamine, cu scopul de a-i da o stare de bine și de fericire, făcându-l în același timp o persoană mai calmă, dar mai energică.

Răzvan Simion, o persoană influențabilă?

În același timp, colegul lui Dani Oțil de emisiune a spus și că este o persoană ușor influențabilă, motiv pentru care nu a mai vrut să lase pe oricine să îi strice starea de spirit.

Astfel, în emisiunea de vineri, 6 mai 2022, imediat cum a auzit ce se spune despre zodia lui, și anume că astrele nu îi sunt chiar benefice, prezentatorul TV a precizat că nici pastilele nu își vor mai face efectul acum.

Colegii de platou au făcut mișto de Răzvan Simion

Colegii de platou nu au putut să nu facă haz de necaz de cele aflate, astfel că s-au amuzat copios.

„Eu iau în fiecare zi o pastilă albastră, care mă revigorează, este o vitamină ce îmi dă așa o stare de bine. Acum, că mi-ai zis la zodie că nu o să-mi meargă bine, o să iau pastila degeaba. Eu sunt super influențabil, dacă îmi zici că îmi merge rău, așa o să-mi meargă. Ce o fi în pastilele astea de le iau? Nici nu mă supăr, nici nu mi-e foame. Repet, una dintre ele este albastră”, a spus în glumă Răzvan Simion în emisiunea  Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu ia în calcul să nu mai facă postări  despre fiul ei și al lui Dani Oțil

Pe de altă parte, zilele trecute, soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu a anunțat că se gândește serios să nu mai posteze nimic pe rețelele sociale despre bebelușul ei și al prezentatorului TV, asta după ce mai multe mămici i-ar fi imputat că nu știe să își crească copilul.

Tânăra mămică spune că n-o să se ia după mămicile de pe rețeaua socială, în contextul în care se consultă cu mai mulți medici despre cum să îl crească pe cel mic.