Răzvan Lucescu, mesaj tranșant pentru Burleanu: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!”

Răzvan Lucescu, mesaj tranșant pentru Burleanu: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!”
Răzvan Lucescu a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu, șeful FRF, de a reveni pe banca naționalei

Răzvan Lucescu, mesaj tranșant pentru Burleanu. Antrenorul celor de la PAOK Salonic s-a aflat în atenția șefului FRF pentru postul de selecționer. Mirel Rădoi a decis să nu mai continue pe banca tricolorilor după ratarea promovării în barajul de calificare la Cupa Mondială 2022. Astfel, după ce a fost refuzat de Gică Hagi, Răzvan Burleanu l-a abordat pe Răzvan Lucescu, mergând, împreună cu directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, chiar la Salonic.

Răzvan Lucescu, mesaj tranșant pentru Burleanu

Răzvan Lucescu, mesaj tranșant pentru Burleanu. Odiseea găsirii unui selecționer pentru echipa națională cunoaște noi episoade. Mirel Rădoi a lăsat, prin plecarea sa, poarta deschisă pentru diverse opțiuni pentru rolul de antrenor al tricolorilor. FRF l-a abordat mai întâi pe Gică Hagi. Antrenorul-patron de la Farul a declinat, însă, oferta, din cauza incompatibilității rolului de selecționer cu cel de acționar principal la un club din Liga 1.

Răzvan Lucescu a fost, surprinzător, cea de-a doua opțiune a șefilor FRF. Surprinzător, pentru că se știa că el are un contract ferm cu PAOK Salonic, un salariu uriaș, plus o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. Prin urmare, șansele de a putea fi adus la prima reprezentativă erau minime, chiar și în cazul unui acord al tehnicianului de 52 de ani.

Totuși, Răzvan Lucescu a fost căutat de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Și nu oriunde, ci chiar la Salonic, unde cei 3 au fost surprinși luând masa într-un restaurant, după cum a dezvăluit Playsport.

„Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!”

Vestea abordării lui Răzvan Lucescu cu șefii FRF a făcut valuri în lumea fotbalului autohton. Deși sincronizarea cu căutarea unui selecționer era evidentă, tehnicianul lui PAOK a preferat să sublinieze că e liber să ia cina cu cine dorește. Nimeni nu-i negase acest drept, ci era vorba doar de un interes justificat al presei față de un posibil candidat la postul de selecționer. Unul ce nu se afla pe „lista” FRF, nici măcar la „bursa zvonurilor”.

Nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le iau cu diverși oameni. Nu este nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK, am contract pe 3 ani și vreau să rămân aici. Nu știu cine a spus asta, ce persoană bolnavă a făcut acea poză. Dar din partea mea nu este niciun fel de interes”, a spus Răzvan Lucescu, deranjat de apariția fotografiei cu cei doi șefi de la FRF, la o conferința de presă.

„Eu am pasiune pentru a fi pe teren”

Pentru a concluziona, este o altă ocazie când m-am întâlnit cu președintele Federației, cu care mă cunosc. Este o altă ocazie, vreau să subliniez asta. Dar nu înseamnă nimic. Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi fi antrenorul lui PAOK”, a mai adăugat spus Răzvan Lucescu la aceeași conferință de presă.

Ulterior, Răzvan Lucescu a clarificat poziția sa față de o ofertă din partea FRF. El a declarat că nu ar reveni la națională, deoarece îl pasionează să fie, să muncească zi de zi cu elevii din echipa sa de club.

Acum ţi-aş răspunde cu fermitate că nu (n.r. – nu vrea să revină la naţională). Eu am pasiune pentru a fi pe teren, iar asta pot să o fac numai dacă sunt acolo zi de zi”, a spus Răzvan Lucescu, conform Antena Sport.

Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI