Răzvan Lucescu, în mijlocul haosului în Grecia. Ce s-a întâmplat cu fanii echipei sale VIDEO

Răzvan Lucescu, în mijlocul haosului în Grecia. Ce s-a întâmplat cu fanii echipei sale VIDEO
Răzvan Lucescu are mari probleme la PAOK din cauza comportamentului fanilor echipei sale

Răzvan Lucescu, în mijlocul haosului în Grecia. Tehnicianul român de la PAOK a avut o senzație de deja-vu spre finalul ultimei partide de campionat. În 2018, patronul echipei, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren cu un pistol, enervat de o decizie a arbitrilor. PAOK a pierdut titlul de campioană din cauza punctelor pierdute, atunci, prin decizia luată de federația elenă.

Răzvan Lucescu, în mijlocul haosului în Grecia

Răzvan Lucescu, în mijlocul haosului în Grecia. Tehnicianul român de la PAOK s-a confruntat, din nou, cu o situație delicată pentru echipa sa. În 2018, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut, practic, titlul de campioană, după ce patronul Ivan Savvidis a pătruns pe teren înarmat cu un pistol, enervat de o decizie a arbitrilor în meciul cu rivalii de la AEK.

Răzvan Lucescu a explicat, ulterior, ce s-a întâmplat. Dar penalizările dictate de federația elenă au dus la pierderea unui titlu de care echipa era foarte aproape. El avea să vină, totuși, în sezonul următor.

O hârtie aruncată din tribuna, l-a lovit pe antrenor (n.r. – al celor de la AEK) în piept. Eu nu îl consider antrenor. Și a căzut, au plecat de pe teren, au câștigat meciul la „masa verde”, 3-0. După două săptămâni, următorul meci acasă este cu AEK, avem șanse, cu toate că ne-au luat meciul. Câștigând puteam să trecem pe primul loc, mai erau cinci etape până la final. Marcăm în minutul 90, gol pe care îl validează arbitrul și cinci minute de proteste de la AEK îl fac să își schimbe decizia.

Normal că omul (n.r. – patronul Savvidis), în momentul acela a venit pe teren. Pistolul pe care îl are, ok, putem discuta despre asta. Dar, din partea Guvernului, avea autorizație să poarte pistolul oriunde, în afara pistei de aeroport. S-a creat o poveste mult prea mare din acest lucru și asta ne-a făcut sa pierdem titlul”, a povestit Răzvan Lucescu la PRO X.

Ce s-a întâmplat cu fanii echipei sale

Răzvan Lucescu a fost martor, de data aceasta, unei izbucniri de furie a fanilor echipei sale. În prelungirile meciului de duminică, de pe teren propiu, cu Aris, ultrașii lui PAOK au invadat terenul. Nemulțumiși că scorul era 1-0 pentru oaspeți aceștia au creat un adevărat haos în tribune, apoi s-au luat la bătaie cu forțele de ordine. Meciul a fost întrerupt peste 40 de minute, timp în care cele două echipe s-au refugiat la vestiare.

Arbitrul a decis reluarea partidei, înainte de a fluiera finalul. Acest lucru va conta la judecata ce urmează la federația elenă de fotbal. Potrivit regulamentului disciplinar al federaţiei de la Atena, intrarea suporterilor pe teren însoţită de acte de violenţă se pedepseşte cu 2-4 meciuri fără spectatori şi cu o amendă între 50.000 şi 250.00 de euro.

De astă dată, PAOK e departe de lupta pentru titlu. Echipa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 3, cu 19 puncte, după Olympiacos Pireu, 29 de puncte și AEK, 23 de puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI