Răzvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsă! Decizie de ultima oră în Arabia Saudită

Răzvan Lucescu trăiește cele mai grele momente ale carierei de antrenor

Răzvan Lucescu trăiește cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenată de el, a fost exclusă din Liga Campionilor din cauza numărului mare de infectați cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucători valizi, minimum cât era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel că meciul care trebuia să aibă loc la Riyadh a fost anulat. Al Hilal era deținătoarea trofeului și a încercat să joace chiar și cu doar nouă jucători de câmp. Dar oficialii Ligii Campionilor Asiei s-au opus.

Al Hilal s-a încununat în această vară cu un nou titlu de campioană

Răzvan Lucescu era neînvins în Liga Campionilor Asiei și calificat în optimi! Dar s-a decis excluderea echipei sale

Situația este cu atât mai dramatică pentru Al Hilal dacă ținem cont că rezultatul nu era chiar așa important pentru saudiți. Erau deja calificați în optimile de finală ale competiției, indiferent de rezultatul partidei cu Al Ahli. Dar decizia a fost una incredibil de severă. Nu doar meci pierdut, ci excluderea din competiție. Răzvan Lucescu a încercat să trimită trei portari în teren, dar observatorul de joc a considerat că este o formă de a desconsidera competiția. Asta după ce Al Hilal ceruse amânarea partidei, solicitare care a fost refuzată.

Al Hilal era deținătoarea Ligii Campionilor Asiei și a câștigat și campionatul în Arabia Saudită. Competiție care s-a încheiat la începutul acestei luni. 27 de persoane din cadrul clubului, dintre care 14 fotbaliști, inclusiv vedeta Sebastian Giovinco, au fost testați pozitiv cu Covid-19. Răzvan Lucescu este printre cei care au scăpat, iar testul său a ieșit negativ. Duminică, Al Hilal a avut un alt meci în Liga Campionilor Asiei. În Iran, contra celor de la Shahr Khodrou. Problemele nu erau încă atât de gravă, iar antrenorul român a găsit o formulă prin care să rămână neînvins în competiție. Partida s-a terminat 0-0, iar Lucescu își asigura calificarea în optimile de finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI