Cum a comis-o Mirel Rădoi, în vestiarul echipei naționale! Nici lui Răzvan Lucescu nu i-a venit să creadă

Cum a comis-o Mirel Rădoi, în vestiarul echipei naționale! Nici lui Răzvan Lucescu nu i-a venit să creadă

Actualul antrenor al echipei naționale a avut o perioadă tumultoasă în tinerețe. O mărturie despre cum a comis-o Mirel Rădoi, în vestiarul echipei naționale, în urmă cu 10 ani, tocmai ce a ieșit la iveală, conform Impact.ro.

La momentul găselniței, selecționer era chiar Răzvan Lucescu, fiul celebrului Mircea Lucescu. Întâmplarea a avut loc înaintea partidei României cu Lituania, la primul meci al lui Răzvan Lucescu ca antrenor la națională.

Cum a comis-o Mirel Rădoi, în vestiarul echipei naționale

Protagoniștii au fost ”Trei, Doamne, și toți trei”: Cristi Chivu, Mirel Rădoi și Răzvan Lucescu. Episodul cu pricina a avut loc în 2010, la meciul României cu Lituania, partidă disputată pe un stadion insalubru și fără peluză – Marijampole.

România era -atunci- pe locul 5 în grupa a 7-a preliminară, cu 4 puncte după 3 meciuri disputate. Miza era calificarea la Euro. Atunci, Răzvan Lucescu era antrenor, Cristi Chivu căpitan și Mirel Rădoi era cel mai iubit dintre fotbaliștii echipei naționale. De colegi, dar și de către domnișoare!

Cristi Chivu și Mirel Rădoi, discurs istoric

Cum a comis-o Mirel Rădoi, în vestiarul echipei naționale! Nici lui Răzvan Lucescu nu i-a venit să creadă
Cum a comis-o Mirel Rădoi, luându=i fața lui Răzvan Lucescu

Pentru a își salva reputația și a îi îmbuna pe fani, Cristi Chivu și Mirel Rădoi au luat cuvântul în vestiarul stadionului, înainte de începutul partidei, în locul antrenorului de atunci. Era o cameră extrem de mică și veche, neîncăpătoare pentru câți oameni erau atunci acolo. România a învins Lituania după discurs cu 1-0, gol marcat de Ciprian Marica.

“Cei doi au făcut spectacol. Discursul lor s-a completat perfect și a contat enorm pentru jucători. Toți ascultau atenți fiecare cuvânt, iar în numai câteva minute, jucătorii deveniseră etuziaști că vor câștiga meciul, deși Lituania îi bătuse în tur cu 3-0. Daniel Prodan, Dumnezeu să îl odihnească, a fost martorul episodului din vestiar și a rămas pur și simplu impresionat. A ieșit pe teren și i-a povestit lui Răzvan Lucescu ce se întâmplase. Antrenorul a avut o reacție pozitivă, iar din acel moment i-a considerat pe cei doi ca fiind antrenorii din teren ai echipei naționale”, au dezvăluit membrii ai staff-ului tehnic din acea perioadă, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI