Răzvan Lucescu, 250.000 de euro primă de la arabi, dar și un bolid de lux. Cum a reacționat antrenorul

Răzvan Lucescu, 250.000 de euro primă de la arabi, dar și un bolid de lux

Răzvan Lucescu s-a bucurat după cum se cuvine de câștigarea Ligii Campionilor Asiei, cu Al Hilal. Antrenorul a primit din partea arabilor o primă de 250.000 de euro, dar și un bolid de lux. Cum a reacționat tehnicianul român?

Răzvan Lucescu, 250.000 de euro primă de la arabi și un bolid de lux

A fost sărbătoare mare la Riyadh, după ce Răzvan Lucescu și Al Hilal au câștigat Liga Campionilor Asiei. Succesul a fost celebrat și de alți mii de oameni, care au ieșit pe străzi după ce echipa lor a ieșit victorioasă. Lucescu a fost aplaudat de toată lumea și a avut un mesaj special pentru toți admiratorii prezenți.

„Băieți, vă iubesc. Suntem aici să sărbătorim alături de voi. Sunt fericit și mândru să fiu aici alături de acești eroi. Sunt fericit să avem această noapte incredibilă”, a spus Răzvan Lucescu.

Cum a reacționat antrenorul?

Antrenorul român le-a adus arabilor de la Al Hilal 4 milioane de dolari odată cu victoria. Drept urmare, șeicii au dorit să îl recompenseze pentru munca sa. După ce Prințul Mohammed bin Salman i-a dat 250.000 de euro primă, tehnicianul s-a ales și un bolid de lux.

Mai exact, câțiva jucători ai echipei Al Hilal, alături de Lucescu, au vizitat Salonul Auto de la Riyadh, după ce au revenit din Japonia. Fostul jucător al echipei Yasser Al Qahtani, Lucescu, Salem Al Dawsari și francezul Bafetimbi Gomis au rămas uimiți de ce au văzut acolo, astfel că au decis să nu plece cu mâna goală acasă, din relatările presei arabe. Antrenorul român și-a achiziționat un Porche, fiind entuziasmat de cadoul pe care și l-a făcut după succesul răsunător din Champions League Asia.

Răzvan Lucescu, 250.000 de euro primă de la arabi, dar și un bolid de lux. Cum a reacționat antrenorul
Antrenorul Răzvan Lucescu

Întrebat în legătură cu prima primită din partea arabilor pentru munca sa, Lucescu a răspuns că în afara de medalia primită nu mai contează nimic. „Pentru mine contează medalia primită la festivitatea de premieră. În rest, nu mai contează nimic”, a spus Răzvan Lucescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI