Răzvan Fodor trece prin clipe cumplite. Mama lui a fost operată de urgență

Răzvan Fodor trece prin clipe cumplite. Mama lui a fost operată de urgență
Mama lui Răzvan Fodor a fost operată de urgență

Răzvan Fodor are parte de momente foarte grele. Cunoscutul prezentator de la „Burlacul” a aflat verdictul greu al medicilor. Mama lui a fost operată de urgență. Ce probleme de sănătate are femeia?

Mama lui Răzvan Fodor a fost operată de urgență

Mama lui Răzvan Fodor a ajuns pe mâna medicilor care au decis că trebuie să fie operată de urgență. Celebrul prezentator de televiziune a transmis pe rețelele de socializare că femeia a suferit o intervenție chirurgicală.

Așa cum era de așteptat, bărbatul a fost alături clipă de clipă de cea care l-a născut. Faimoasa vedetă de la Antena 1 a postat o imagine cu femeia, transmițând că a ajuns de urgență la spital în urma unei accidentări la picior.

Conform spuselor actorului, totul s-au fi petrecut după ce ea nu ar fi mers pe unde trebuie. Cel din urmă s-a declarat „negru de supărare” după cele auzite, mama lui fiind la moment în scaunul cu rotile după intervenție.

Cu toate astea, fostul moderator de la „Masterchef” a decis să facă haz de necaz în aceste clipe, așa că a spus că mama lui ar fi făcut „parkour”. După „peripeție”, aceasta s-a ales cu patru șuruburi și o plăcuță de titan la nivelul membrului în cauză.

„Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. 🤦🏻‍♂️🙄

Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Cum este relația de cuplu dintre Răzvan și Irina Fodor după 14 ani?

„Probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți ca noi”
Răzvan Fodor (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI