Ce a pățit Răzvan Fodor la filmările Burlacul, în Turcia. Ce surpriză colosală a primit

Ce a pățit Răzvan Fodor la filmările Burlacul, în Turcia. Ce surpriză colosală a primit
Ce a pățit Răzvan Fodor la filmările de la Burlacul?

Răzvan Fodor se află la moment în Turcia, la filmările din cadrul noului proiect unde îl vor vedea fanii – „Burlacul”. Ce surpriză uriașă a primit cunoscutul prezentator de televiziune?

Surpriză colosală pentru Răzvan Fodor! Ce a pățit la filmările „Burlacul”?

Surpriză de proporții pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”. Fanii s-au dovedit extrem de plăcut surprinși de recenta apariție în cadrul show-ului „Asia Express”, el și Sorin Bontea fiind una din cea mai carismatică echipă, acum telespectatorii se vor bucura de vedetă la cârma proiectului care s-a lăsat ceva vreme așteptat.

Premiera show-ului în care Andi Constantinescu urmează să-și găsească jumătatea va avea loc vineri, 5 martie, de la orele 20:30, la Antena 1. Locațiile în care a fost filmat au fost mai restrânse ca număr din cauza contextului – Turcia și România. Surpriza uriașă pentru cel care îl va sfătui pe burlac a fost chiar o vizită din partea familiei.

”Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție!

Bucatăria turceasca mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp – era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit actorul din serialul „Adela”. Dincolo de minunățiile locului, experiența emisiunii, poveștile de viață și peisajele superbe, artistul a avut de înfruntat dorul de casă, dar mai ales de fetele sale.

”Vorbeam la telefon, dar nu îmi era sufiecient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu… stăteam în stand by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare”, a mai declarat prezentatorul Răzvan Fodor (Sursa: comunicat Antena 1).

Care este secretul unui mariaj de durată?

”Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit! Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu vei ști ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu vei ști ce calități ai vrea de la omul de lângă tine. Și așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!”
Răzvan Fodor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI