Răzvan Fodor revine la Antena 1. Ce surpriză: va fi noul prezentator

Răzvan Fodor revine la Antena 1. Ce surpriză: va fi noul prezentator
Răzvan Fodor revine la Antena 1. Ce surpriză: va fi noul prezentator

Răzvan Fodor va prezenta cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul, în curând, la Antena 1. Cântărețul a acceptat rolul de prezentator după ce s-a împrietenit cu cel ce va juca rolul Burlacului în show și a realizat că așa ar putea să-i găsească acestuia o soție.

Răzvan Fodor revine la Antena 1. Va prezenta emsiunea ”Burlacul”

Răzvan Fodor va participa la emisiunea Burlacul de la Antena 1, în calitate de prezentator al sezonului cu numărul șase. Acesta a vrut astfel să își ajute un prieten să își găsească jumătatea. ”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlac, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor va prezenta emisiunea Burlacul
Răzvan Fodor va prezenta emisiunea Burlacul

Răzvan Fodor a mai făcut cunoștință și altor cupluri la viața sa

Răzva Fodor nu este străin de această ipostază, de a face doi oameni să se cunoască și să se iubească, el ajutând de-a lungul vremii mai mulți prieteni să ajungă în fața altarului.

Apoi, le-a devenit și naș, astfel că nu ar exclude să facă la fel și pentru ”Burlacul”, pe care îl simpatizează de cum a făcut cunoștință cu el.

Cum este cel ce va fi Burlacul sezonului șase

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul” vor avea loc în locații inedite atât din țară, precum și de peste graniță.

Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a încheiat Răzvan Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI