Sancțiuni grave la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Andra și Armando au greșit din nou

Sancțiuni grave la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Andra și Armando au greșit din nou

Andra Nicolin și Armando Rădulescu au greșit din nou! Cei doi concurenți de la Mireasa, show difuzat pe Antena 1, au încălcat regulamentul și sunt pasibili de pedeapsă. Amorezii nu sunt la prima abatere.

Andra și Armando au călcat pe bec. Sancțiuni grave la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Andra Nicolin s-a furișat în camera băieților, chiar dacă regulile emisiunii nu permit asta. Fata l-a trezit pe Armando în jurul orei 5 dimineața, pentru a petrece timp împreună, apoi s-a reîntors fiecare la locul inițial după ce a sunat alarma. Cum concurenții sunt supravegheați 24 din 24, pe camerele de luat vederi s-a văzut totul, așa că cei doi vor primi o pedeapsă pentru încălcarea regulamentului.

Sancțiuni grave la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Andra și Armando au greșit din nou
Andra Nicolin și Armando de la Mireasa, o nouă încălcare de regulament

Diana Dumitrescu, gazda show-ului matrimonial, a anunțat că după emisia live urmează ca Armando să părăsească casa Mireasa. Acesta va fi în izolare totală, fără telefon sau contact cu lumea exterioară. Cât despre Andra, ea se va muta în cameră cu Lică, în dormitorul matrimonial. Bărbatul va avea responsabilitatea de a o pune la treabă, să spele vasele și alte diferite treburi în locuință.

Revenind la Armando, întoarcerea sa în casă depinde numai de Andra și de măsura în care își va respecta îndatoririle câtă vreme va fi în subordinea lui Lică. În momentul în care Lică va decide că a făcut tot ceea ce i s-a spus, atunci partenerul ei se va întoarce în casa Mireasa: „Dacă sâmbătă în gală spui că este pregatită, atunci Armando se va întoarce din izolarea completă”.

Andra, delos străină de lumina reflectoarelor

Pentru cei cărora Andra le este cunoscută, trebuie să știe că aceasta a mai fost la un show care a avut în prim-plan iubirea: Burlacul, pe când îl avea în frunte pe Vladimir Drăghia.

Fire idealistã, visãtoare şi puternicã, frumoasa concurentã a fãcut parte din artileria de blonde a lui Negru, însã a decis sã îşi încerce norocul în dragoste la Burlacul, pornind într-o aventură extrem de pasională, alături de Drăghia. Anii au trecut, iar acum publicul a putut-o revedea la Mireasa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI