Răzvan Fodor, gest de milioane. Ce i-a făcut soției, în vacanță

Răzvan Fodor, gest de milioane. Ce i-a făcut soției, în vacanță
Răzvan Fodor, gest de milioane. Ce i-a făcut soției, în vacanță

Răzvan Fodor și soția sa se află în vacanță în Grecia. Irina, soția acestuia a postat o imagine cu ea și soțul ei, într-o barcă. Se pare că Răzvan Fodor nu este deloc reținut își a exprima dragostea față de soția lui, iar în imagine se poate vedea cum o sărută pe umăr.

Răzvan Fodor, gest de milioane

Răzvan Fodor nu se poate abține de la gesturile tandre față de soția sa, Irina, astfel că și din imaginile de pe Instagram dragostea transpare.

”From Greece, with love! ❤️ #pupăciosu’ #weekendmood #boat #sailing #greece🇬🇷 #weekendvibes #holiday #sea @razvan_fodor”, a scris Irina Fodor pe contul ei de Instagram în urmă cu o zi.

Fanii au reacționat imediat la imagine și au transmis mai multe mesaje de felicitare.

”Sunteti minunati impreuna” sau ”Sunteti un cuplu tare frumos, familia voastra este frumoasa !!!🤩🎉Stay always happy !!!!🎉”, sunt doar două dintre mesajele de felicitare pentru cuplul aflat în vacanță.

Răzvan Fodor nu se ferește să-i amintească soției lui cu fiecare ocazie cât de îndrăgostit este de ea. De altfel, și când a fost în experiența Asia Express, artistul a mărturisit că cel mai dor i-a fost de familia sa, de care a trebuit să stea departe ceva timp.

A câștigat Asia Express alături de Sorin Bontea

Reamintim că Răzvan Fodor, alături de Sorin Bontea, a fost desemat câștigător al concursului Asia Express. Cei doi au câștigat împreună suma de 30.000 de euro.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a fost mesajul lui Răvan Fodor, imediat după câștigarea competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI