Răzvan Fodor de la Asia Express, accident casnic. Ce i-a făcut soția: ”A fugit direct la baie!”

Răzvan Fodor de la Asia Express, accident casnic. Ce i-a făcut soția: ”A fugit direct la baie!”
Răzvan Fodor de la Asia Express, accident casnic. Ce i-a făcut soția

Răzvan Fodor, concurent la Asia Express, s-a rănit într-un accident casnic din cauza soției: arsuri pe mâni de toată frumusețea. „A fugit direct la baie!”

Răzvan Fodor de la Asia Express, accident casnic

Întors nu de mult din aventura Asia Express, lăsând fanilor o replică ce a devenit celebră: „Sorine, mor!”, Răzvan Fodor nu are liniște nici acasă. Artistul a nimerit în plină pandemie de COVID-19 la întoarcerea în România, iar dacă restricțiile de deplasare poate nu l-au afectat atât de tare, măsurile drastice de igienă sigur da, căci Irina, soția sa, a devenit obsedată de curățat și dezinfectat, pentru că cei doi au și un copil.

Răzvan Fodor de la Asia Express, accident casnic. Ce i-a făcut soția: ”A fugit direct la baie!”
Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Simpatica soție a lui Răzvan Fodor a povestit pe blogul personal cum stau lucrurile în familia ei de când s-a decretat stare de urgență. Pe un ton glumeț, Irina a povestit că cel mai afectat a fost soțul ei, care a căzut victimă obsesiei sale pentru dezinfectat. Situația a fost cu atât mai intensă cu cât acesta abia se întorcea de pe tărâmul asiatic, grav afectat de noul virus, drept pentru care nevasta îl considera ”bombă biologică pe două picioare”.

Astfel, deși revenirea în familie se dorea una emoționantă, a fost mai de grabă un fiasco. E drept că au existat îmbrățisări, dar asta tocmai după ce Fodor și-a ars pielea punând mâna pe clanța prea bine curățată de soție cu mult clor. Așa că, abia după ce a fugit la baie să își spele soluția de pe mâini, Răzvan Fodor și-a putut întâmpina cele două fete.

„Când a intrat în curte, a atins nenorocirea, și-a ars pielea”

„E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor. Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie! Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă.

Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins”, a scris Irina pe blogul personal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI