Momente încordate la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Momente încordate la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Momente încordate la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin bontea și Răzvan Fodor

Tensiune mare în cel de-al treilea sezon al show-lui Asia Express, după ce duminica s-a dat startul etapei semifinale. Echipele rămase în competiție duc o luptă grea pentru a câștiga prioritate pe drumul care îi conduce către marea finală. Acest lucru se adeverește la fiecare probă, atunci când concurenții își întrec propria condiție pentru a face față provocărilor. Acesta a fost și cazul echipei formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor la proba ulciorului.

Proba ulciorului le-a dat bătăi de cap tuturor concurenților

Concurenții competiției Asia Express au întâmpinat o altă probă care le-a dat bătăi de cap, proba ulciorului. Fiecare echpă trebuia să transporte un ulcior greu cu vin până la umătoarea misiune, dar locuitorii Taiwanului nu au fost atât de săritori în a-i ajuta.

Lipsa de sprijin la o probă care presupunea un efort fizic atât de mare a constituit un adevărat impediment pentru toți concurenții. Echipa cea mai grea încercată a fost formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care după minute bune de făcut autostop, au găsit într-un final ajutor.

Bucuria imensă pe care au trăit-o cei doi s-a spulberat destul de repede după ce au văzut că nu există loc suficient în mașină pentru a intra și ei și ulciorul, deoarece șoferul transporta în portbagaj o cutie imensă.În cele din urmă, motivați de singura șansă care apăruse în calea lor, cei doi concurenți au reușit să îndese toate lucrurile pe care le aveau, inclusiv ulciorul cu vin. Dar cu toate acestea,  mai exista o problemă! În mașină nu au mai rămas două locuri libere unde să intre amândoi, așa că au făcut un mare compromis: Sorin Bontea a fost ținut în brațe de Răzvan Fodor până la destinație! După 20 de minute de mers în aceste condiții de înghesuială, cei doi concurenți i-au mulțumit șoferului și au răsuflat ușurați că au ajuns întregi la destinație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI