Răzvan Ciobanu ar fi încercat să trimită acest SMS. Ce s-a întâmplat de fapt?

Răzvan Ciobanu ar fi încercat să trimită acest SMS. Ce s-a întâmplat de fapt?

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină. El a pierdut controlul mașinii și a fost găsit decedat de poliție. Avea 43 de ani.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ. Acesta a fost accidentul lui Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit decedat în mașină.

După ce vestea decesul lui Răzvan Ciobanu a ajuns în presă, au apărut și informații suplimentare. Una dintre ele e despre cum creatorul de modă voia să trimită un mesaj înainte de accident. „M-am pierdut în p*la mea! Nu știu unde sunt” – acesta ar fi fost mesajul, conform Realitatea.

Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de accidentul lui Răzvan Ciobanu

Pe cât de ireal ar fi acest mesaj, și pe cât de dramatic deznodământul, sunt detalii suplimentare care infirmă că Răzvan Ciobanu voia să trimită acest SMS. Surse judiciare consultate de publicația Libertatea au infirmat această informație. Mai mult, aceste surse susțin că Răzvan Ciobanu nu a scris niciun mesaj înaintea producerii accidentului. Nici n-a primit apeluri, nici n-a sunat pe nimeni.

Ipoteza mesajului netrimis e că designerul Răzvan Ciobanu nu ar mai fi apucat să îl trimită. A pierdut controlul mașinii, a intrat cu mașina pe un câmp și, după circa un kilometru, s-a rostogolit și s-a lovit de un copac.

În urma impactului, Ciobanu – care era singur în mașină – a fost proiectat afară din mașină fie prin trapa din plafon, fie pe geamul din dreapta. Acestea sunt însă detalii care urmează să fie clarificate.

Acesta ar fi încercat să ajungă pe Autostrada Soarelui, doar că a greșit drumul. Viteza și alte informații despre accident n-au fost stabilit, deoarece dauna mașinii e prea mare. O investigație e în curs de derulare și, în următoarele zile, vom afla mai multe.