Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de maşină [VIDEO]

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de maşină [VIDEO]

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci, transmite News.ro.

UPDATE: Conform Inspectoratului județean de poliție, mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a mers aproximativ 700 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată și apoi s-a oprit într-un copac, după alți 150 de metri.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, citată de Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat.

„Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa.     „În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un barbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul la fata locului a conducătorului auto”, transmite IPJ Constanţa.

Cine a fost Răzvan Ciobanu, creatorul care a murit în a doua zi de Paști

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani În perioada 16-18 septembrie 2007, unde a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York.

Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații unui concurs de modă.

La începutul carierei sale, cunoscutul designer a avut câteva probleme privind greutatea sa. Pe parcursul timpului, acesta a hotărât să rezolve această problemă, consultând un nutruționist, iar mai apoi a urmat o dietă, reușind astfel să ajungă de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme.

Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, iar în decursul acestui timp nu a lansat nicio colecție în România, însă cât a fost stabilit în afara țării, acesta a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi: Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat că se susține integral din modă și proiecte de design interior. Stilul de viață nu a fost niciodată unul extravagant sau exagerat, acesta susține că singurele lui slăbiciuni ar fi hainele și pantofii, scrie Antena3.ro.

Știre în curs de actualizare…