Răzvan Botezatu desființează un concurent de la Survivor România: ‘E varză și cel mai fals’

Răzvan Botezatu urmărește competiția Survivor, iar asta pentru că buna lui prietenă Raluca Dumitru a intrat și ea în competiție.

Răzvan Botezatu desființează un concurent de la Survivor România

Raluca Dumitru este cea mai nouă concurentă Survivor. Ea a fost primită cu brațele deschise de către Faimoși. Așa cum era de așteptat, Răzvan Botezatu este cel mai mare susținător al vedetei.

El a spus recent pe cine nu suportă de la Survivor. Răzvan Botezatu a spus că nu îl simpatizează deloc pe Sorin de la Războinici.

”Tipul ăsta de la Survivor mi se pare cel mai fals. Sorin… Mi se pare cel mai varză și din punct de vedere sportiv, dar face niște strategii care, cel puțin de acasă, din canapea, așa cum sunt eu, sunt de-a dreptul penibile.

Adică e evident că tot ce face el acolo sunt strategii, sunt manevre ca să stea el cât mai mult acolo. Și nu știe nici să piardă… În plus mă enervează și cum face când câștigă, rar, e adevărat, dar gesturile lui, ritualul acela, e cam penibil… Sunt curios când va fi nominalizat de echipă să fie trimis acasă, că el deja a trimis acasă destui… Și nu aș comenta dacă ar fi ca așții, să aducă puncte cu duiumul, să fie cel mai eficient… Dar pe el îl întrece pe traseu Jador, într-un picior… Sau Moroșanu, accidentat. Adică ce mare sportiv e el?”, a spus Răzvan Botezatu pentru wowbiz.

Răzvan Botezatu, deranjat de avansurile pe care Sorin i le-a făcut Ralucăi

El s-a arătat foarte deranjat de faptul că Războinicul a încercat să îi facă avansuri Ralucăi Dumitru.

”Din ceea ce știu, are o fată care îl așteaptă acasă. Și, oricum, crede el că dacă are puțină barbă și e slăbuț, o poate impresiona pe Raluca Dumitru? Păi îl mănânca Raluca la micul dejun. Și sportiv, și pe vrăjeală… Bine i-a spus Culiță să își vadă de treburile lui, să îi mulțumească… Ca dacă intra în colimatorul Ralucăi, nu îl spălau șapte ape ”, a mai spus Răzvan Botezatu.

Fostul prezentator tv urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a Survivor România. Favoritele lui sunt Raluca Dumitru și Elena Marin, el fiind fost coleg de televiziune cu ambele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI