09 apr. 2021 | 08:24

Ce salariu avea Raluca Dumitru ca asistentă TV. Câți bani lua înainte de Survivor VIDEO

Monden
Ce salariu avea Raluca Dumitru ca asistentă TV. Câți bani lua înainte de Survivor VIDEO

Raluca Dumitru se alătură competiției Survivor, alături de alte noi trei concurente, după ce Ana Porgras a fost eliminată. Raluca Dumitru este cunoscută ca fiind fostă asistentă Tv. În prezent, ea are o afacere în mediul online.

Ce salariu încasa Raluca Dumitru ca asistentă TV

Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu și-au anunțat, în urmă cu aproape trei ani, plecarea de la Antena Stars. Totul a pornit de la salariile pe care aceștia le încasau. Ar fi fost vorba despre o restructurare și nu despre o demisia, așa cum spuneau Raluca și Răzvan Botezatu la vremea aceea, iar totul a pornit de la salariile pe care cei doi le încasau.

“Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit surse pentru Click!, în vara lui 2018.

Kanal D a confirmat faptul că Raluca Dumitru va participa la Survivor. Vedeta este cunoscută și datorită participării în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia.

Ea are 34 de ani și se caracterizează ca fiind ambițioasă. Fosta prezentatoare a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, însă nu a profesat, preferând televiziunea.

Fostul ei coleg de platou,  a felicitat-o pentru participarea la Survivor și i-a transmis toată susținerea.

„@raluca__dumitru este noua concurenta la @survivorromania.oficial ❤️❤️❤️ Te iubim si te sustinem! Sa vii cu trofeul ❤️”, a fost mesajul lui Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă Survivor

Raluca Dumitru urmează să arate tot ce poate la Survivor, acolo unde va demonstra că este demnă să se afle în competiție. Dacă va câștiga, fosta asistentă tv va pleca acasă cu un premiu uriaș. Faimosul sau Războinicul care va lua trofeul Survivor România 2021 va câștiga 250.000 de lei.

Ediția trecută a fost câștigată de Faimoasa Elena Ionescu, cea care s-a luptat până în ultimul moment pentru premiul cel mare. L-a câștigat și a demonstrat că ambiția ei nu are limite.

Cu premiul, solista și-a cumpărat un apartament, iar asta pentru că înainte ea locuia cu chirie, împreună cu fiul ei.

„Da, este adevărat, mi-am cumpărat un apartament în zona Orășelul Copiilor din zona Brâncoveanu. Am găsit un apartament drăguț de patru camere pe care îl renovez acum, acum îl mobilez, ușor, ușor”, a declarat Elena Ionescu,

Raluca Dumitru și Irisha sunt cele mai noi concurente Survivor. Cele două vor face parte din echipa Faimoșilor, însă nu au fost primite tocmai cu brațele deschise.

„Eu când am auzit model, am zis aoleu, Doamne, ce ne-ați adus? Zici că ne fentează oamenii ăștia. Am spus că nu se vor descurca, dar sunt brânză bună…să se mai învechească puțin să facă treabă bună. E dezastru, dar săptămâna asta le iertăm. Venirea lor nu face bine, băieții sunt în călduri, atât pot să spun”, a spus Jador.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro