Cine este Raluca Dumitru, noua faimoasă care intră la Survivor. O nouă asistentă TV la Kanal D VIDEO

Cine este Raluca Dumitru, noua faimoasă care intră la Survivor. O nouă asistentă TV la Kanal D VIDEO
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România?

Competiția Survivor România 2021 și-a deschis brațele pentru încă patru concurente. Una din ele este Raluca Dumitru. Cine este tânăra sportivă care a pășit plină de speranță în competiția din Republica Dominicană?

Nou concurente la Survivor Româmia: cine este Raluca Dumitru?

Raluca Dumitru este cunoscută publicului larg. Aceasta a intrat recent în acerba competiție din Dominicană și este pregătită să ajungă până în Marea Finală. Noii concurenți abia încep să dea ochi în ochi cu cea mai dură luptă, cu condițiile extrem de precare, mâncarea lipsă, tensiunile și probele dure de care au avut parte colegii lor până acum.

Raluca este și ea gata să demonstreze că poate să facă față cu brio provocărilor. Bruneta are 34 de ani, este o vedetă de televiziune și se consideră o persoană ambițioasă, susținând că mereu a reușit ce și-a propus în viață.

Tânăra este cunoscută la brațul lui Răzvan Botezatu, fost moderator de televiziune cu care este bună prietenă, deși ambii au făcut un pas în spate de la micile ecrane. Aceasta este antreprenor și vlogger, iar încă din adolescență a cochetat cu modellingul, ulterior ajungând în fața reflectoarelor.

Cum o susține fostul coleg de platou?

De asemenea, Raluca a colaborat cu mai multe emisiuni din diverse trusturi, a făcut reclame, ședințe foto și a avut mai multe apariții în videoclipuri. De mică și-a dorit să lucreze în TV, iar visul i s-a îndeplinit ani mai târziu.

Fosta prezentatoare a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu. Cu toate că nu a făcut vreun sport de performanță, aceasta a practicat pilates și aerobic pentru a se menține în formă.

Dacă va pune mâna pe marele premiu, Raluca intenționează să-și cumpere un apartament și să investească într-un business. „@raluca__dumitru este noua concurenta la @survivorromania.oficial ❤️❤️❤️ Te iubim si te sustinem! Sa vii cu trofeul ❤️”, a fost mesajul de susținere al lui Răzvan Botezatu către noua concurentă Survivor România.

„Îmi pare rău că a plecat Ana. Mă simt ca pe câmpul de luptă. A plecat un om foarte bun, un luptător”, a declarat protejatul lui Alex Velea după consiliul de eliminare. Fanii emisiunii și adversarii roșiilor nu se așteptau ca tocmai fosta noastră campioană să părăsească show-ul sportiv atât de repede. Iată că strategiile și-au spus și aici cuvântul. „ Survivor România este o competiție și are surprize peste surprize. Haideți să le primim pe noile coechipiere”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI