Războiul ispitelor de la Insula Iubirii! De la ce a pornit scandalul

Războiul ispitelor de la Insula Iubirii! De la ce a pornit scandalul
Nicoleta Dragne a atacat-o dur pe Bianca Pop, de la Insula Iubiri

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, este atacată din toate părțile. După ce a fost făcută cu ou și cu oțet, în direct, la Acces Direct, de Naba Salem, o altă fost concurentă de la Insula Iubirii, a fost luată peste picior de o altă  tânără care a făcut istorie la Insula Iubirii.

Nicoleta Dragne a atacat-o dur pe Bianca Pop, de la Insula Iubiri

Bianca Pop a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care merge desculță pe stradă și plânge de mama focului. Mai mult, ea îi aduce injurii serioase lui Naba Salem, din cauza căreia se pare că a ajuns în starea respectivă.

Ei bine, imaginile au ajuns să fie văzute de și Nicoleta Dragne, care a avut o reacție dură și ea, tot pe rețelele de socializare. Aceasta spune nici mai mult nici mai puțin decât că Bianca are nevoie de ajutor de specialitate. Mai mult, spune că aceasta ar consuma diferite substanțe și că nu se comportă ca un om normal.

Nicoleta Dragne a atacat-o dur pe Bianca Pop, de la Insula Iubiri
Nicoleta Dragne a atacat-o dur pe Bianca Pop, de la Insula Iubiri. Sursa foto: spynews.ro

”O luați de o aripă și o duceți la spital”

„Vă rog, nu îmi mai trimiței filmulețe cu ce postează Bianca. Dacă doriți să o ajutați, încercați să o duceți la un specialist. Un om normal nu se comportă niciodată așa”, așa și-a început Nicoleta Dragne mesajul pe Instagram.

„Nu știu ce substanțe ia sau ce probleme psihice are, dar un om care minte, amenință, înjură, jignește, inventează bătăi, furturi, are filme, etc. și apoi plânge și se victimizează, are nevoie de ajutor. Nu de expuneri la televizor, nu de story-uri înșirate, nu de mesaje peste mesaje. Are nevoie să meargă la un medic, să se interneze eventual o perioadă până își revine”, a mai spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne a atacat-o printre rânduri pe Bianca și pentru felul în care arată, lăsând să se înțeleagă că ar avea nevoie și de câteva intervenții estetice.

„Mi se pare trist ce se întâmplă, mi se pare trist că problemele psihice ale cuiva sunt motivul de râs și batjocura altora, așa că dacă vreți să o ajutați, o luați de o aripă și o duceți la spital. Nu să-și pună sâni și fund, la un spital unde medicii pot să aibă grijă de sănătatea ei”, a continuat Nicoleta Dragne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI