Război pe avere în familia Țopescu! Fratele regretatei prezentatoare nu se dă bătut

de: Andrei Simion
02 06. 2020

La începutul acestui an aflam vestea tragică a dispariției celei ce a fost Cristina Țopescu. Conform datelor de la acel moment, Vedeta TV ar fi încetat din viață în perioada 26-28 decembrie. De-atunci s-a tot scris despre asta, dar și despre familia fostei vedete.

Război pe avere în familia Țopescu

Reamintim că regretata vedetă avea doi frați, pe Sebastian, care locuiește la Milano, unde acesta este student la Institutul European de Design din orașul lombard, și Cristian. Războiul din acest moment se dă între Cristian Țopescu și fosta sa soție, Raluca, aceștia doi fiind în acest moment într-un divorț dur. Conform declarațiilor soției, Cristian ar fi înșelat-o pe aceasta în urmă cu patru ani, de-atunci cei doi sunt într-un plin divorț și scandal.

Fratele regretatei prezentatoare nu se dă bătut

Despărțirea dintre cei doi s-a produs, efectiv, în martie 2019, cerând și custodia celor doi copii pe care-i au împreună, dar  procesul a fost blocat de pandemia de coronavirus. Cristian, fratele Cristinei Țopescu,  a declarat că nu abandonează lupta, procesul devenind astfel unul de durată și costisitor pentru ambele părți.

Război pe avere în familia Țopescu! Fratele regretatei prezentatoare nu se dă bătut

Trebuie menționat că în disputa celor doi este vorba și de o avere deloc de neglijat, primită în urma decesului Cristinei Țopescu. Instanța de la Judecătoria Sectorului 1 București este cea care va hotărâ deznodământul final al acestui divorț. Relația celor doi, Raluca și Cristian Țopescu a început în 2010, când s-au decis să se căsătorească, prima lor întâlnire, după cum povestea Raluca, fiind la un meci al echipei Steaua.

Vă reamintim că celebra vedetă de televiziune, Cristina Țopescu, a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Trupul neînsuflețit al vedetei a fost descoperit de polițiștii ajunși la fața locului. Trupul jurnalistei a fost incinerat, iar cenușa a fost depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.