Necazurile se țin lanț de familia Cristinei Țopescu. Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi

Familia regretatei prezentatoare TV pare urmărită de ghinion. Cristi, fratele vitreg al Cristinei Țopescu se confruntă în prezent cu probleme foarte serioase. Jurnalista a decedat în perioada 26-28 decembrie, de anul trecut, fiind incinerată cu o săptămână în urmă. Mama Cristinei, Rodica, a sosit de urgență în țară, odată cu funeraliile fiicei, fiind plecată de mulți ani în Suedia.

Necazurile se țin lanț de familia Cristinei Țopescu

În momentul de față, Cristi, fratele vitreg al fostei prezentatoare are probleme de ordin legal. Bărbatul va fi nevoit să se prezinte în instanța de judecată, după ce a aflat că soția lui vrea să divorțeze. Cristi și soția lui se află în plin proces de separare, deși au împreună doi copii. Mai mult, scandalul dintre ei a izbucnit după ce și-n trecut Raluca l-ar fi acuzat de infidelitate. Totodată, după ce a condus-o pe Cristina Țopescu pe ultimul drum, fratele ei a primit notificarea că va trebui să meargă la tribunal.

Necazurile se țin lanț de familia Cristinei Țopescu. Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi
Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare pe data de 12 ianuarie, de polițiști. Fratele acesteia, Cristi, se confruntă cu probleme în prezent

Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi

Bărbatul reușise să își mai salveze o dată căsnicia cu Raluca, în anul 2017. Între ei ar fi existat probleme de mai multă vreme. În anul 2016, femeia îl acuza pe fiul regretatului comentator sportiv că ar fin înșelat-o și a anunțat că vre să divorțeze. A intentat chiar un astfel de proces, dar totul a fost anulat, pentru că a existat o împăcare.

„Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”, se destăinuia Raluca, la acea vreme, în presă.

Clipele dificile din relația lor au fost depășite, dar nu pe deplin, s-ar părea. Asta deoarece Raluca a cerut iarăși un divorț. În toamna anului 2017, ei anunțau că și-au reînnoit jurămintele de nuntă și s-au afișat alături de cei doi băieței pe care îi au împreună.

Tabloul de familie pe care aceștia îl prezentau publicului a fost însă rapid uitat, pentru că anul acesta se va pronunța divorțul dintre ei. Fiul lui Cristian Țopescu și Raluca se vor separa în mod legal, potrivit ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI