Război între interlopi după moartea lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce legătură este cu incendiul din Chitila

Război între interlopi după moartea lui Emi Pian

„Nimic nu rămâne neplătit în lumea asta, nimic nu rămâne nepedepsit“ spune o vorbă, și așa s-a și întâmplat după crima ce a avut loc azi noapte, în Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea să-i facă dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. Care este legătura cu incendiul din Chitila, aflați în paragrafele următoare. Să fie acesta începutul războiului în lumea interlopă?

Răzvoi în lumea interlopă, după asasinarea lui Emi Pian

Asasinarea liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea cunoscut drept Emi Pian, nu rămâne fără urmări! La scurt timp după încăierarea în care bărbatul de 39 de ani a fost executat în stil mafiot, vila ce ar aparține tatălui criminalului, situată în zona Chitila, a fost incendiată, focul extinzându-se la mai multe imobile din zonă. Pompierii nu au stabilit încă cauza incendiului, însă se crede că ar fi vorba despre o mână rău intenționată.

Ucigașul lui Emi Pian ar fi un membru al clanului Spoitorilor iar scandalul ar fi izbucnit de la faptul că ambele grupări mafiote dădeau bani cu camătă la aceleași persoane. Cele doua clanuri s-ar fi tolerat cu greu până acum, însă, în prezent, oamenii legii se așteaptă la un adevărat război în lumea interlopă.

La auzul veștii privind moartea fiului său, Nicolae Duduianu, aflat în penitenciar, ar fi murit și el după ce ar fi suferit un infarct.

Ce spune Poliția Capitalei

Potrivit celor transmise de Poliția Capitalei, a fost sesizat, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6.

„Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei“, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI