Răsturnare de situație: ce s-a întâmplat cu tatăl lui Emi Pian, după crima înfiorătoare de azi-noapte

Lovitură de teatru în cazul tatălui lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

UPDATE / Chiar dacă mai multe surse și publicații au susținut că și tatăl lui Emi Pian a murit după un infarct în această dimineață, informația nu a fost confirmată de realitate. Conducerea Penitenciarului Rahova a dat un comunicat în care a explicat că liderul de drept al clanului Duduianu este în viață.

****

Încă o tragedie s-ar fi abătut asupra familiei Duduianu după ce Emi Pian ar fi murit înjunghiat în timpul unui joc de barbut. Tatăl lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat în penitenciar, ar fi murit când a aflat că fiul său a fost ucis. Bărbatul ar fi făcut infarct.

Ce s-a întâmplat, după crima de luni noapte

Nicolae Duduianu a murit când a aflat că baiatul său a fost ucis, scrie cancan.ro. Emi Pian a decedat după ce a fost înjunghiat în timpul unui joc de barbut. Astfel, atunci când a aflat că Emi a murit, în această dimineață, tatăl său a suferit un șoc atât de mare încât inima sa a cedat. Surse apropiate clanului Duduianu au dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că Nicolae Duduianu s-a stins în urma unui infarct.

Surse apropiate familiei Duduianu au dezvăluit, în exclusivitate, că familia nu a reușit să afle nici până la această oră dacă Nicolae a murit, deși au solicitat un răspuns oficial. Cei de la Penitenciarul Rahova nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informația.

Nicolae și Emi Pian
Nicolae și Emi Pian

Emi Pian ar fi fost ucis de Napi, un interlop din Chitila

Interlopul Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei alte grupări din Chitila. Confictul care a dus la moartea lui Emi ar fi plecat de la un joc de barbut, au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope. Cercetările moții interlopului au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

În prezent, se desfășoară percheziții la locuința celui suspectat că l-ar fi ucis, un membru al Clanului Rinu. În casa din Giulești-Sârbi, polițiștii au găsit un cuțit de bucătărie, pe care l-au ridicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI