De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Războiul interlopilor din România

Durere fără margini la vila Duduienilor. Ce se întâmplă chiar acum cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian

Așa cum vă relatam în această dimineață într-un alt material, azi-noapte, în sectorul 6 al Capitalei a avut loc o încăierare între două clanuri de interlopi periculoși, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, în vârstă de 39 de ani. Emi Pian era șeful unuia dintre cele mai periculoase și influente clanuri din București.

Motivul real din spatele crimei din sectorul 6

Pe numele său real, Florin Mototolea, victima încăierării din noaptea de luni spre marți, era unul din cei mai de temut și influeți capi de clanuri din București. Clanul Duduianu este recunoscut pentru brutalitatea cu care-și pedepsește adversarii, lucru care de altfel s-ar fi întâmplat și în această dimineață, la câteva ore de la pronunțarea decesului lui Emi Pian.

Surse din interiorul clanului Duduianu au declarat celor de la libertatea.ro, imediat după incident, că adevăratul motiv ce a declanșat bătaia soldată cu decesul lui Emi Pian, ar fi pornit de la o regulă încălcată de victimă, și anume să nu împrumute bani cu camătă acelorași persoane care jucau barbut.

Conform regulilor dintre clanuri acest lucru înseamnă ”concurență neloială”. Încăierarea, conform acelorași surse, a avut loc între Emi Pian, liderul grupării Duduianu, și Ciprina, fiul unui alt interlop, din clanul Spoitorilor, Napi. Acesta din urmă a sărit la bătaie aplicându-i victimei lovituri puternice după care l-ar fi tăiat cu un cuțit de bucătărie în zona venei femurale.

Războiul celor mai periculoase clanuri de interlopi din România

De-a lungul anilor cele două clanuri, ”Duduianu” și ”Spoitorilor” au făcut subiectul materialelor publicate în presă. De curând procurorii DIICOT au avut descinderi în ograda Duduienilor, aceștia fiind acuzați de șantaj la adresa unor cântăreţi de manele, între care Florin Salam și Nicolae Guță. Conform sursei din interiorul clanului ”Duduienilor”, și preluat de libertatea.ro, bătaia generală a început de la jocul de barbut dintre reprezentanții celor două grupări de interlopi.

”Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, Emi l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru. Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută.

De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Războiul interlopilor din România
De ce a fost omorât, de fapt, Emi Pian. Războiul interlopilor din România

Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același individ. Atunci au apărut discuțiile între ei: ”Păi ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”. Atunci s-au calmat lucrurile deși, în lumea interlopă, să te bagi peste aceeași ”afacere” e considerat cel mai mare afront, cea mai mare jignire. La un moment dat, cineva a spus că aflat că Emi i-a dat iar 200.000 de euro unui jucător de la masă. ”Cum ne-a fost înțelegerea? De ce i-ai dat bani ăstuia?”. A fost ultima replică auzită, pentru că a început bătaia”, povestește sursa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI