Răsturnare neașteptată de situație în cazul apelului 112 din București. Cine este fata care a zis că este sechestrată

Răsturnare neașteptată de situație în cazul apelului 112 din București. Cine este fata care a zis că este sechestrată

Joaca de-a victima! O minoră a sunat la 112 și a spus că este sechestrată. Sute de polițiști din București au căutat-o, în cursul serii de vineri, dar în zadar. Operațiunea de amploare a avut loc în zona Moghioroș din Drumul Taberei. Ce s-a întâmplat cu minora? Cine era și de ce a mințit?

Alarmă falsă! Fata sechestrată care a sunat la 112 a fost căutată opt ore degeaba

Din păcate sau din fericire, apelul a fost unul fals. Bucuria este că fata în vârstă de 16 ani este bine, dar trist este că, de la apelul Alexandrei care a zguduit o țară întreagă, 112 a devenit jucăria unora. Apelul acesta fals nu este primul înregistrat după cele petrecute la Caracal. Pentru a ironiza autoritățile, pentru a-și vărsa frustrarea sau pentru a-i mobiliza odată și odată pe agenții de poliție sau nu.. nu se știe de ce câțiva cetățeni au sunat în zadar pentru ajutor.

Tânăra de 16 ani care a anunțat că este sechestrată și-a urmărit bine povestea gândită, astfel că le-a oferit detalii pe bandă rulantă, nedeplasându-se de planul său. Conform libertatea.ro, primul apel a adus adresa. Aceasta a spus că se află în zona străzii Bozieni din Sectorul 6, după ce a descris locul în care se află. Echipaje de poliție au apărut imediat în zonă.

„La ora 18.00 o tânără a apelat Dispeceratul-112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legătură telefonică cu polițiști din GDPMB. În căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție. Căutările au fost declanșate imediat și sunt în desfășurare”
Comunicat Poliție

Sute de polițiști au căutat o tânără care a sunat la 112 să anunțe că este sechestrată. Apelul a fost fals!
Sute de polițiști au căutat o tânără care a sunat la 112 să anunțe că este sechestrată. Apelul a fost fals!

Cine este fata și de ce a mințit?

Într-o discuție cu polițiștii, fata a spus că a fost luată cu o mașină, dând exact numărul vehiculului. După 3 ore de căutări nereușite, oamenii legii i-au cerut fetei să dea foc la o hărtie și să o arunce pe geam pentru a o semnaliza. Fata le-a mai spus că este la etajul 2 al unui bloc din Piața Moghoroș. La orele 22:40, sute de polițiști erau în căutarea fetei. Tânăra a continuat să ofere informații contradictorii. Abia la orele 07:10, 24 august, apelul s-a dovedit a fi fals. Fata a fost găsită de polițiști și a declarat că nu a fost deloc în pericol, mai mult de atât, totul fiind o farsă.

„Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată în prezența reprezentanțiilor D.G.A.S.P.C.”
Poliția Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI