Ce s-a întâmplat cu Ioana Filimon, după ce s-a scris că a fost sechestrată și bătută, în Turcia. Ce i-a făcut, de fapt, iubitul

Ce s-a întâmplat cu Ioana Filimon, după ce s-a scris că a fost sechestrată și bătută, în Turcia. Ce i-a făcut, de fapt, iubitul
Ce i-a făcut, de fapt, iubitul milionar Ioanei Filimon, după ce s-a scris că e sechestrată și bătută de acesta

Situația Ioanei Filimon a luat o altă întorsătură! În timp ce se scria că frumoasa brunetă este sechestrată și bătută de iubitul milionar, lucrurile stăteau, de fapt, altfel? Ce i-a făcut partenerul de viață, după ce s-a aflat povestea încrucișată dintre ei?

Ioana Filimon, între ciocan și nicovală

Fosta Miss România a trecut recent prin clipe grele. Prietenii săi apropiați au dat presei informația care anunța că Filimon e sechestrată și bătută în Turcia chiar de iubitul ei. Lucrurile s-au întors la 180 de grade, astfel că după ce infromațiile șocante au ajuns la urechile tuturor, milionarul a cerut-o în căsătorie pe românca noastră. „Țara arde și baba se piaptănă!” sau „Încurcate mai sunt căile Domnului”…ar descrie perfect situația Ioanei.

În timp ce prietenii din România se îngrijorează pentru viața acesteia, Filimon i-a surprins cu logodna. Iubitul tinerei a postat pe o rețea de socializare noul eveniment din viața lor. Cererea în căsătorie a avut loc într-un club, precum se arată în imaginile emoționante surprinse cel mai probabil de apropiații milionarului. Anunțul vine la o zi după ce s-a aflat că modelul este ținut cu forța în țară. Încă nu se știe dacă gestul său a fost pentru a o face pe vedetă să uite de cele petrecute sau pur și simplu din dragoste.

Ioana Filimon, cerută în căsăstorie, la o zi după ce s-a spus că este sechestrată de iubit
Ioana Filimon, cerută în căsăstorie, la o zi după ce s-a spus că este sechestrată de iubit

Cerută în căsătorie la o zi după ce s-a anunțat că e sechestrată

După nori vine și soarele, nu? Cam așa stă povestea de dragoste a Ioanei Filimon cu milionarul turc, mereu la extreme. Dacă ieri se zvonea că este sechestrată de acesta, azi se aduce în prim-plan vestea că românca noastră se mărită. Filimon se iubește acum cu fostul logodnic al Otiliei Bilionera, cea care îi jura iubire și respect în emisiunea în care amândouă au fost prezente.

 „Dragul meu Habubu, ai venit în viața mea fix când rămăsesem fără speranță. Ai scos tot ce era mai bun din mine și pentru asta îți multumesc! A ta și numai a ta, un îngeraș în formă de copilaș, Otilia!”
Otilia Bilionera