Apel șocant la 112! Un bărbat a amenințat că o va ucide pe fiica de 3 ani a concubinei

Apel șocant la 112! Un bărbat a amenințat că o va ucide pe fiica de 3 ani a concubinei
Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că o va omorâ pe fiica de 3 ani a concubinei

Un apel amenințător a fost primit, în cursul zilei de ieri, de cei de la 112. Acesta i-a pus pe jar pe oamenii legii din Bacău. Un bărbat din comuna Valea Seacă a anunțat autoritățile că o va omorâ pe fetița de 3 ani a concubinei sale. Unde se afla mama fetiței?

Apel șocant la 112! Un bărbat din Bacău a amenințat că o va ucide pe fetița concubinei

Un apel la 112 a alarmat toate autoritățile din Bacău. Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Valea Seacă, a anunțat că o va ucide pe fiica de 3 ani a concubinei sale, conform realitateadebacău.ro, citat de Libertatea. La locuința acestuia au apărut de urgență nu numai polițiști, dar și asistenți de la Protecția Copilului. Aceștia au reușit în cele din urmă să-l liniștească pe tânărul de la care au aflat toată situația. Se pare că mama micuței, originară din Brăila, în vârstă de 22 de ani, se află în Suedia.

Femeia a plecat la muncă lăsându-și fetița în grija bărbatului o bună perioadă de timp. Tânărul de 25 de ani a ajuns la capătul răbdării pentru că femeia nu a mai revenit să-și ia copilul, astfel că a apelat la ultima soluție găsită, apelul amenințător la 112.Fetița de 3 ani este acum în siguranță, fiind preluată, după incident, de către asistenții de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, iar bărbatul este cercetat penal pentru amenințare extrem de gravă.

Un bărbat din Bacău a sunat la 112 și a amenințat că o va omorâ pe fetița de 3 ani a concubinei
Un bărbat din Bacău a sunat la 112 și a amenințat că o va omorâ pe fetița de 3 ani a concubinei

Apeluri la 112

Numărul unic de urgență a fost apelat de 12.735.836 milioane de ori în anul precedent. Din păcate, 64% dintre acestea nu reprezintă situații urgente. „Apelurile de urgență reprezintă 45,1%, iar dintre acestea cele mai multe au fost transferate și gestionate de Serviciul de Ambulanță, Poliție și ISU-SMURD”, au transmis autoritățile, cu ocazia Zilei Numărului Unic 112.

„Potrivit statisticii, reiese o medie zilnică de peste 18.000 de apeluri non-urgente. Dintre acestea, 63% dintre apeluri sunt făcute involuntar, ceea ce se numește pocket dialing”
Oficialii STS