Răsturnare dramatică de situație în familia lui Will Smith! Soția lui a recunoscut totul

Răsturnare dramatică de situație în familia lui Will Smith! Soția lui a recunoscut totul

Un nou scandal în lumea mondenă din afară! De data aceasta, pe prima pagină a ziarelor de scandal se află familia lui Will Smith. Declaraţiile făcute recent de Jada Pinkett Smith sunt de-a dreptul şocante.

Will Smith, în mijlocul unui scandal uriaş!

Toată nebunia a pornit în urmă cu o săptămână când rapperul August Alshina a povestit că ar fi avut o aventură, în urmă cu 3 ani, cu soţia lui Will Smith. Cântăreţul în vârstă de 27 de ani nu s-a sfiit să îi spună în faţă actorului că Jada Pinkett Smith l-a înşelat cu el. Deşi iniţial Jada a dezminţit toate acuzaţiile, a decis mai apoi să spună adevărul despre ce s-a întâmplat în 2017.

Mai mult, cei doi soţi au filmat întreaga discuţie şi au postat-o în weekend pe Facebook.

Dezvăluirile care i-au şocat pe fani

Aventura a avut loc în perioada în care eram separaţi. Totul se terminase între noi atunci. Am suferit enorm, eram rănită şi aveam nevoi de alinare. August nu a dorit să distrugă căsnicia noastră, a explicat Jada.

În acest timp, Will Smith s-a arătat uimit de dezvăluirile soţiei sale, dar a decis că nu este un motiv suficient pentru a rupe relaţia.

Eram convins că nu va mai fi nimic între noi. Este un adevărat miracol că am reuşit să ne împăcăm şi să păstrăm tot ce am construit împreună, a spus actorul

Will Smith (51 de ani) și Jada Pinkett Smith (48 de ani) formează unul dintre cele mai longevive și mediatizate cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt căsătoriţi din 1997 şi au împreună doi copii: Jaden(19 ani) şi Willow(22 de ani) . Averea pe care au strâns-o de când sunt soţ şi soţie a ajuns la 250 milioane de dolari.

Will Smith, succes răsunător şi o avere de sute de milioane de dolari!

Willard Carroll „Will” Smith este un actor, producător, rapper și compozitor american, nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur. De asemenea, este artist hip-hop/R&B câștigător al mai multor premii Grammy.

Mai mult, acesta este considerat de Forbes cel mai profitabil actor în materie de generare a încasărilor pentru filme. Până în 2014, 17 din 21 de filme în care el a jucat un rol principal au acumulat la nivel global încasări de peste $100 milioane fiecare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI