Răsturnare de situație! Micuța Sorina din Baia de Aramă ar putea rămâne în țară

Răsturnare de situație! Micuța Sorina din Baia de Aramă ar putea rămâne în țară
Sorina din Baia de Aramă ar putea rămâne în țară. Ce se întâmplă acum în cazul micuței?

Autoritățile din România blochează plecarea Sorinei din țară, Ministrul Justiției a făcut declarații de ultimă oră în privința cazului cutremurător al fetiței.

Autoritățile blochează plecarea Sorinei din Baia de Aramă din țară

Ana Birchall a focut o serie de declarații în cazul care a șocat o țară întreagă. Ministrul Justiției a susținut că acum este o anchetă în derulare, astfel că nu poate furniza detalii pentru moment. Cu toate acestea, a susținut că nu ar fi normal ca Sorina să plece din țară până la lămurirea aspectelor proceduale și legale.

”Este o anchetă în curs și nu pot să fac comentarii. Din punctul meu de vedere vă spun că nu-mi doresc să mai văd vreodată asemenea scene. Ca ministru al Justiției voi face tot ce este omenește posibil, nu am cuvinte să descriu ceea ce s-a întâmplat, dar permiteți-mi să nu comentez până la finalizarea anchetei oficiale. Eu știu că această anchetă va cuprinde toate elementele.Eu nu mă antepronunț, dar cred că este absolut normal ca până la lămurirea tuturor aspectelor procedurale și legale fetița să rămână în țară”
Ana Birchall

Sorina din Baia de Aramă, târâtă din locuință
Sorina din Baia de Aramă, târâtă din locuință

Cazul Sorinei

Cazul Sorinei a făcut înconjurul României încă din primele clipe. Imaginile în care aceasta este târâtă de un procuror afară din casa unde locuia sunt de-a dreptul șocante. După ce oamenii au luat la cunoștință problema Sorinei, au decis să facă dreptate. Aproximativ 150 de persoane din Baia de Aramă au protestat la Craiova în semn de nemulțumire față de decizia Curții de Apel din localitate.

“Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar trebui să facă demersuri nu pe cale administrativă, ci penală, să verifice dacă nu se impune atragerea răspunderii penale a acestui procuror raportat la modul în care a înţeles să procedeze cu privire la un minor, practic doamna procuror a încălcat atribuţiile executorilor judecătoreşti şi a viciat o procedură şi a creat un haos”
Victor Dumitrică, avocat al familiei din Baia de Aramă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI