Răsturnare de situație între Pepe și Raluca Pastramă. Ce se întâmplă chiar acum (exclusiv)

Răsturnare de situație între Pepe și Raluca Pastramă. Ce se întâmplă chiar acum (exclusiv)
Pepe si Raluca au ieșit in parc cu fetitele lor

Este răsturnare de situație în despărțirea lui Pepe și Raluca Pastramă înainte de Revelion. Ce se întâmplă chiar acum între cei doi, vedeți în articolul de mai jos.

Răsturnare de situație între Pepe și Raluca Pastramă. Cum au fost surprinși cei doi, în parc

Răsturnare de situație între Pepe si Raluca, scrie impact.ro. Aceștia se pare că au revenit la sentimente mai bune, după episodul de “agresiune”, când fosta soție a artistului a cerut chiar ordin de protecție, în instanță, pe motiv că solistul ar fi lovit-o, de față cu copiii, în autoturismul personal.

Reporterii impact.ro au aflat detalii interesante despre ultima lor întâlnire, în Parcul Herăstrău, unde Pepe și Raluca s-au comportat din nou ca o familie fericită. Astfel, ei au petrecut împreună după-amiaza zilei de luni, alături de cele două fiice.

Cei doi au ieșit în oraș de dragul fetițelor

Apropiații familiei au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro: ”De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinute, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”.

Până când judecătorii vor decide programul de vizite, foștii soți au stabilit ca Maria și Rosa, cele două fetițe ale cuplului, să stea, în egală măsură, atât cu mama, cât și cu tatăl lor. În plus, apropiații lor au mai declarat pentru impact.ro: ”Micuțele plâng deseori după casa din Pipera în care au crescut, acolo unde camerele lor sunt și acum pline de jucării. În ceea ce-l privește pe Pepe, acesta suferă foarte mult și evită să vorbească despre relația cu Raluca. Artistul ar fi dispus să-și primească soția înapoi, chiar dacă ulterior despărțirii a aflat că Raluca ar fi avut ochi și pentru alt bărbat”.

Unde își petrece Pepe timpul după ce Raluca a părăsit locuința

De când Raluca Pastramă a plecat de acasă, cântărețul Pepe petrece mult timp în studioul său, amenajat chiar în vila în care locuiește. De asemenea, în decurs de doar câteva zile, acesta a lansat două piese de dragoste, inspirate din propria lui viață. Iar când fetele vin în vizită, Pepe li se dedică în totalitate și le face toate poftele.

Pepe și-a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă la începutul lunii noiembrie, pe canalul lui de Youtube. Între cei doi mai avuseseră loc momente neplăcute, în care se adusese adesea în discuție separarea. Picătura care a umplut paharul pare să fi fost faptul că Raluca Pastramă s-a simțit neglijată de fostul soț, care nu-i mai acorda aceeași atenție ca la începutul căsniciei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI