Marius Elisei, gest superb pentru Oana Roman. Imaginile spun tot

Marius Elisei, gest superb pentru Oana Roman. Imaginile spun tot
Marius Elisei, gest superb pentru fosta sotie

Se pare că Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine acum decât atunci când formau o familie, iar imaginile stau mărturie. Oana Roman și fiica sa s-au întors recent din vacanța din Egipt, iar fostul soț le-a așteptat în fața aeroportului cu mașina.

Marius Elisei, gest superb pentru Oana Roman

Acesta le-a încărcat bagajele, după care le-a condus la vila din Pipera, unde le-a descărcat. Și se pare că și revederea cu Oana i-a adus zâmbetul pe buze lui Marius, semn că încă ar mai simți lucruri pentru ea. Amintim cu această ocazie că după șase ani de mariaj cu probleme, Oana Roman și Marius Elisei au ales să se despartă la final de ianuarie. A fost vorba de un divorț amiabil, fără scaandaluri, care le-a prins bine având în vedere imaginile din galeria foto, deoarece se pare că în prezent cei doi se înțeleg mai bine decât atunci când formau o familie.

Nu e clar dacă zâmbetul de pe fața lui Marius se referă la o împăcare între cei doi sau numai vor să mențină o relație frumoasă de dragul Isei, fetiței lor. Zilele trecute, Marius Elisei a fost surprins făcând gesturi de om îndrăgostit, conform Click!. Astfel că luni, 19 aprilie, la orele prânzului, el a mers mai întâi la vila Oanei din Tunari, de unde acesta a luat mașina ei, apoi a mers direct către aeroportul Henri Coandă.

Marius Elisei s-a comportat ca un bărbat îndrăgostit

A parcat chiar în față, în zona de ieșire, a făcut puțină curățenie în mașină, apoi le-a așteptat pe fosta soție și pe fiică. Până ce ele și-au făcut apariția, Marius Elisei a fumat câteva țigări, a testat telefonul, după care s-a ridicat imediat în picioare după ce le-a observat pe Oana și pe Isabela, comportându-se exemplar, ca un tată minunat, dar și ca un soț exemplar, semn că încă o mai iubește pe Oana Roman.

De amintit este că Oana a avut și un mic accident în vacanța din Egipt, aceasta rănindu-se grav la picior, după ce o piatră ascuțită i-a intrat în talpă, având nevoie de intervenția medicilor de acolo. A sosit în România cu toată talpa bandajată, dar și cu dificultăți la mers, motiv pentru care, Marius Elisei a fost atent ca să o protejeze.

Astfel că Marius s-a ocupat de bagaje, le-a așezat în portbagaj, s-a asigurat că a închis portierele, apoi a pornit spre casa Oanei, ca și cum ar fi o familie fericită. La destinație au intrat cu toții în casă, unde au stat câteva ore bune. Au vorbit, probabil, despre vacanța în Egipt, despre afacerea pe care o au împreună, acel magazin online de haine, dar și despre problemele pe care Oana le are cu mama ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI