Răsturnare de situație în relația lui Walter Zenga cu Raluca. Acum e clar, ce au stabilit cei doi

Răsturnare de situație în relația lui Walter Zenga cu Raluca. Acum e clar, ce au stabilit cei doi
Răsturnare de situație în relația lui Walter Zenga cu Raluca. Acum e clar, ce au stabilit cei doi

Walter Zenga și Raluca formau, până de curând, unul din cele mai invidiate cupluri din România. Se pare că lucrurile nu mai stau așa, încă din 2018. Sau cel puțin așa spun surse apropiate celor doi.

Răsturnare de situație în relația lui Walter Zenga cu Raluca

În urmă cu ceva vreme, prin august, vă relatam despre cât de bine le merge celor doi, dar realitatea este cu totul alta, din păcate. Cei de la Fanatik au reușit săs coată la iveală, de fapt, care este situația relației celor doi. Se pare că în că din 2018 Walter Zenga și Raluca nu mai formează un cuplu cu adevărat. Au încercat o perioadă să salveze aparențele, dar nu le-a reușit.

Acum e clar, Ce au stabilit Walter Zenga și Raluca

Acum realitatea este și mai dură, deoarece s-a aflat că Walter Zenga ar fi depus actele pentru divorț, după o relație de 17 ani. Jurnaliștii de la Fanatik spun că Walter deja s-ar fi mutat singur într-un apartament din Dubai.

Surse apropiate spun că Raluca ar fi cea care nu a vrut să renunțe la mariajul lor. Aceelași surse spun că Walter Zenga, deși locuind într-un alt apartament, își vizitează aproape în fiecare zi cei doi copii. Walter și Raluca au doi copii, un băiat, Walter Jr, de 9 ani, și o fată, Samira de 11 ani.

Răsturnare de situație în relația lui Walter Zenga cu Raluca. Acum e clar, ce au stabilit cei doi
Walter Zenga și raluca divorțează după 17 ani

Raluca a încercat să salveze aparențele

Relația dintre Walter Zenga și Raluca s-ar fi deteriorat, în timp, și datorită distanțelor mari dintre cei doi. În toată această perioadă Walter a avut multe contracte, iar pandemia a făcut separarea și mai lungă. În plus, se pare că și Raluca era mai mereu plecată de când și-a lansat blog-ul de călătorii. Apropiații spun că atunci când Walter revenea în Dubai, Raluca pleca în călătoriile de promovare a blogului.

Walter a reproșat, mai nou, și anturajul în care a intrat deocamdată încă soția sa, Raluca, lucru care ar fi dus la decizia de a se despărții definitv. Așa cum spuneam la început, lucrurile între cei doi nu mai funcționau încă din 2018. Cu toate astea Raluca a fost cea care a încercat să salveze aparențele. Nu de puține ori a răspuns zvonurilor cu postări pe rețelele de socializare prin care dădea impresai că totul este cum nu se paote mai bine. Cu doi ani înainte ca știrile despre o eventuală răcire a relației, Raluca scria pe instagram:

”Am reușit să-i fac soțului meu un cadou cu adevărat special. De ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, una cu poveşti de dragoste ale vedetelor, scrisă de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu.”