Raluca și Walter Zenga, schimbare majoră. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Raluca și Walter Zenga, schimbare majoră. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi
Raluca și Walter Zenga, decizie nouă

Răsturnare de situație în cuplul format din Raluca și Walter Zenga? Ce se întâmplă în realitate între cei doi amorezi?

Raluca și Walter Zenga, decizie nouă

Raluca și Walter Zenga clarifică zvonurile cum că mariajul lor s-ar sfârși. Cei doi se pare că formează un cuplu atât de invidiat încât gurile rele i-au și divorțat deja. Decizia recentă a scos la iveală realitatea din familia lor, demonstrând astfel cum se petrec, de fapt, lucrurile. Ca doi îndrăgostiți, Raluca și Walter urmează să se liniștească și să-și adune gândurile într-o vacanță.

Cuplul urmează să plece în Seychelles, fără copii, o escapadă ca odinioară când doar iubirea dintre ei îi unea. Pe perioada pandemiei, cunoscuta pereche a fost departe. Walter s-a aflat la Cagliari pentru antrenamentele echipei sale de fotbal, iar Raluca a avut grijă exclusiv de copii, în Dubai. Pentru a reaprinde flacăra dintre ei și pentru a se bucura de compania unul altuia, au decis să-și ia o pauză de la responsabilitățile de zi cu zi și să plece într-o excursie exotică.

Raluca și Walter Zenga pleacă într-o vacanță exotică, fără copii
Raluca și Walter Zenga pleacă într-o vacanță exotică, fără copii

„Nu e ca în prima zi”

“Îmi place să spun că e o relație minunată pentru că după 17 ani e la fel, nu ca în prima zi, dar din punctul meu de vedere e o relație care a rezistat la mai multe cutremure, în fața multor situații negative, am stat mereu împreună și am rezolvat mereu problemele împreună. Așa trebuie să fie o familie! Din punctul meu de vedere, pe viitor va fi mult mai bine decât e acum pentru că vom crește mereu. Secretul este sprijinul pe care i-l acord soției mele pentru tot ce vrea să facă, pentru tot. Înțelegem relația la distanță, înțelegem și gelozia, să ne respectăm reciproc. Normal că mai avem și momente negative, pentru că așa se mai întâmplă în viață. Dar 17 ani împreună sunt ceva incredibil.”
Walter Zenga (Sursa: ciao.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI