Răsturnare de situație, în cazul crimelor de la Caracal. Ce se întâmplă cu fragmentele osoase găsite de poliție

Răsturnare de situație, în cazul crimelor de la Caracal. Ce se întâmplă cu fragmentele osoase găsite de poliție

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măcenașu, este hotărât să facă lumină în cazul de la Caracal, care a șocat o țară întreagă. Acesta a făcut noi declarații despre măsurile pe care plănuiește să le ia, astfel încât adevărul despre dispariția nepoatei sale să iasă la iveală.

Fragmentele osoase, trimise la contraexpertiză

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, vrea o contraexpertiză în străinătate. El a făcut această declarație, marți – 6 august, la Parchetul General, spunând că vrea să ceară această contraexpertiză în ceea ce privește fragmentele osoase găsite în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat în fața procurorilor că ucis-o pe Alexandra.

Am lămurit cu Procurorul General. DIICOT trebuie să emită ordonanța, cu ea să ne adresăm INML și pe urmă să fie transmise (fragmentele de oase și dinti) de noi ca familie către orice institut din lumea asta. Nu am cerut sprijinul financiar al statului, familia va suport costurile. INML se joaca cu 99%, eu aștept să fie 100%. Acum nu putem să facem nimic pentru ca nu avem raportul INML care va ieși în 30 de zile”, a declarat Cumpănașu, potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat ce se va întampla în situația în care contraexpertiza va contrazice raportul INML, unchiul Alexandrei a răspuns: „În momentul ăla, eu nu știu dacă mai putem vorbi despre o țară”.

Alexandru Cumpănașu a lansat o altă ipoteză despre dispariția nepoatei sale

24 iulie este ultima zi în care a fost văzută Alexandra Măceșanu, după ce a fost luată cu mașina la ocazie de Gheorghe Dincă. În fața procurorilor, Dincă a declarat că el a omorât-o pe Alexandra. În afară de Alexandra, Luiza Melencu este o altă victimă a bărbatului. Pe proprietatea bărbatului din Caracal au fost descoperite fragmente osoase, care au fost duse la INML. Analizele genetice au indicat faptul că profilul ADN aparține Alexandrei Măceșanu în proporție de peste 99,9%.

CITEȘTE ȘI:

Dialog halucinant între Gheorghe Dincă și victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Reacția lui Alex Cumpănașu, după demisia ministrului de Interne. ”Încerc să mă calmez. Mi-a spus că vine la minister!”

Alexandru Cumpănașu a lansat însă o altă ipoteză în spațiul public. „Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur, ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. ȘI NU MĂ LAS PÂNĂ NU SE AFLĂ TOT și nu plătesc toți complicii indiferent unde se află în statul român„, a scris el pe pagina sa de facebook.