Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut din Pecineaga. Mama copilului crede că tatăl lui e principalul suspect

Mama băiețelului dispărut în Pecineaga îl suspectează pe tatăl copilului

Un copil de opt ani din localitatea Pecineaga a dispărut de cinci zile fără urmă și este căutat cu disperare de mama lui și de autorități. Polițiștii au mai multe piste, iar tatăl băiețelului este de părere că acesta a fost răpit. Nu de aceeași părere este mama, care îl suspectează pă bărbat de dispariția fiului ei.

Mama băiețelului dispărut în Pecineaga îl suspectează pe tatăl copilului

Polițiștii cred că băiețelul de opt ani ar putea fi victima unui accident rutier sau că a fost omorât, însă mama copilului, care este despărțită de tatăl acestuia, îl suspectează pe bărbat că i-a răpit fiul. Acesta susține că nu știe nimic de dispariția lui și că le-a spus deja anchetatorilor tot ce știa, dar femeia nu îl crede și îl acuză era în stare de ebrietate când a dispărut băiatul.

Anchetatorii cred că băiatul a fost victima unui accident rutier și că a căzut în unul dintre bazine de dejecții de la marginea localității, deși nu a fost găsit până acum, sau că a fost victima unui accident, iar trupul lui ar fi fost ulterior ascuns.

Autoritățile au căutat copilul în bazinele de la marginea localității, care aparțin unei ferme de porci. La operațiune s-a folosit un sonar și au participat scafandri voluntari și civili.

Dispariția copilului a fost sesizată pe 2 noiembrie, la ora 19:00. Copilul a plecat să se joace pe stradă și nu s-a mai întors. Rolele pe care le avea în picioare au fost găsite a doua zi, pe câmp. Polițiștii au audiat mai mulți martori și au verificat mașinile care au circulat prin zonă și au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI