17 oct. 2024 | 10:30

Răsturnare de situație în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara. Unde s-ar afla aceștia, noi detalii ies la iveală

Social
Răsturnare de situație în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara. Unde s-ar afla aceștia, noi detalii ies la iveală
Cei trei frați au dispărut de acasă luni

Cazul celor trei copii dispăruți, din Hunedoara, scoate la iveală noi informații. Vorbim, așadar, de o răsturnare de situație în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara, aflându-se unde s-ar afla aceștia.

O nouă răsturnare de situație în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara

Ceea ce părea un caz clasic de fugă de acasă, sau cel puțin așa era în teorie, situația de la Hunedoara pare a avea noi conotații, mult mai grave, conform noilor detalii în cazul copiilor lui Adrian Marțian.

Cei trei minori au dispărut în 14 octombrie din casa unde locuiau, de sub supravegherea bonei, ulterior fiind alertate și autoritățile care confirmau faptul că cercetările continuă:

„În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora.

În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) şi au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor. n acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun.

IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”, a transmis, joi dimineaţă, IPJ Hunedoara.

Noi detalii ies la iveală

Conform procedurilor, au fost emise procedurile de urmărire la nivel național și consemnarea datelor acestora la frontieră.

La nici 24 de ore, tatăl celor trei, Adrian Marțian declara că cei mici i-au transmis un mesaj video, de pe un număr de telefon sârbesc, în care aceștia spuneau că vor să stea cu tatăl lor, nu cu mama care avea de la magistrați o sentință pentru custodia completă.

Informațiile aveau să-l pună, de fapt, pe tată într-o poziție în contrapunct cu legea, unii experți dându-l ca principal suspect în acest așa-zis caz de răpire.

Fiul cel mare știe unde s-ar afla aceștia

De  cealaltă parte, fiul cel mare al milionarului Adrian Marțian, despre care unele surse spun că ar avea o relația cu fosta soție a tatălui său, declara recent că tot ceea ce se întâmplă este, de fapt, un scenariu pus la punct chiar de tatăl celor trei minori, deși Adrian Marțian își acuza fosta soție că ar fi angajat un asasin pentru a-l ucide.

„A făcut o regie. Tot planul de dispariție a fost orchestrat de către el. Din câte îl cunosc pe tatăl meu, am 34 de ani și am trăit jumătate din viață alături de el, când tata spune ceva este fix invers.

Cred cert că ei nu au fost scoși din țară și cred că sunt în județul Cluj sau în Hunedoara, în zona asta”, a declarat Adrian Marțian Jr, joi, la Antena 3.

Din datele anchetate de autorități a mai reieșit că milionarul avea ordin de interdicție, astfel că nu se putea apropia de casa în care locuiau cei mici și mama lor, Marțian senior locuind într-o rulotă la foarte mică distanță de casa copiilor.

Pe de altă parte, reprezentanții DGASPC Hunedoara au precizat că s-a încercat să li se explice minorilor care este situația juridică, dar că aceștia nu vroiau să audă de așa ceva.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Mîndruță, altă variantă despre scandalul amantei. Cele mai noi dezvăluiri
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Doliu național în România! Spunem adio marelui campion: Rămâne în inimi ca un mare OM
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
DOLIU la NIVEL MONDIAL! Un mare STAR a MURIT SUBIT! Avea doar 31 de ani
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro