Oana Zăvoranu, declarație halucinantă despre agresorul ei: „Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”

Oana Zăvoranu, declarație halucinantă despre agresorul ei: „Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”
Oana Zăvoranu, reacție după conflictul halucinant din plină stradă

Oana Zăvoranu vine cu mai multe detalii despre conflictul șocant pe care l-a avut recent în plină stradă. Vedeta a fost jignită și amenințată cu cuțitul la întoarcerea din vacanța alături de soț. Ce spune despre cele petrecute?

Oana Zăvoranu, reacție după conflictul avut în plină stradă

Oana Zăvoranu a trecut printr-un episod neplăcut chiar la întoarcerea din concediu. Ea și soțul său s-au trezit jigniți și amenințați cu cuțitul de un bărbat. Totul se petrecea în trafic. Anul Nou a venit cu o surpriză neplăcută pentru actriță.

După ce amorezii au petrecut sărbătorile la munte, în drum spre casă au dat de un indivd periculos care s-a decis să facă legea în trafic cu o armă albă. Cei doi se aflau pe DN1, între stațiunile Azuga și Bușteni, atunci când Ashraf a încercat să depășească o mașină pentru a putea avansa.

În momentul în care au întrat în depășire pe contrasens, un alt șofer s-a oprit în mijlocul drumului tocmai pentru a nu îi lăsa să treacă, forțându-i să intre pe o stradă laterală.

„Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem. Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Omul e un descreierat!”

Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a sunat imediat autoritățile. Agresorul a încercat să ascundă cuțitul în momentul în care oamenii legii au ajuns la locul faptei. După ce au căutat în vehiculul agresorului, polițiștii au găsit chiar două arme albe. Fanii vedetei sunt fericiți de faptul că ea și soțul acesteia nu au pățit nimic. 

„El a aruncat cuțitul în spate când a venit poliția și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite!”

„Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații după. Omul e un descreierat! I-am făcut plângere și acum îl cercetează poliția. Am făcut-o că, poate așa, se potolește și văd și alții, și n-o să îndrăzneasă să facă așa ceva!”, mai susține Oana, pentru sursa citată.