30 iul. 2024 | 16:33

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon. Cine ar fi fost de fapt la volan

News
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon. Cine ar fi fost de fapt la volan
Accident Pantelimon

Noi informații ies la iveală în cazul accidentului din Pantelimon. Întreagă scenă a fost filmată de camera de bord a unei mașini care se afla în zonă. Cine era, de fapt, la volan?

Imagini noi filmate înainte de accidentul din Pantelimon

O mașină care se afla în trecere în momentul accidentului a surprins imaginile pe camera de bord. Putem vedea cum cum la volanul autoturismului care i-a lovit pe cei doi copii apare tânărul de 19 ani, în tricou alb.

El și adolescentul de 16 ani ar fi făcut schimb de locuri cu doar câteva minute înainte de a-i spulbera pe cei doi frați. Acum, tânărul de 16 ani care a distrus o familia în doar câteva secunde a fost arestat pentru 30 de zile.

Pe numele lui sunt mai multe capete de acuzare, precum: vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. De asemenea, tânărul de 19 ani, care era cu el în mașina în timpul accidentului, este cercetat sub control judiciar.

Băiețelul de 9 ani va fi înmormântat joi

Din păcate, unul dintre cei doi frățiori și-a pierdut viața în urma impactului devastator. Sora acestuia a fost stabilizată de medici, dar și-a pierdut piciorul. Starea fetiței este stabilă și este, în continuare, intubată și ventilată mecanic.

„Din păcate, la câteva ore de la operaţia de replantare, în cursul serii au apărut complicaţii din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului, complicaţii care îi puneau viaţa în pericol. Astfel că s-a decis, de urgenţă, îndepărtarea membrului inferior afectat”, a explicat unul dintre medici.

Ce spune tatăl minorului care a fugit de la locul accidentului

Tatăl adolescentului de 16 ani, care a provocat accidentul cumplit în urma căruia un băiat de 9 ani și-a pierdut viața și a rănit grav o fetiță de 7 ani, își cere scuze pentru ceea ce a făcut fiul său și spune că nimeni nu și-a dorit „treaba asta”.

„Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil… Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. Dumneavoastră aveți copii?

Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus bărbatul pentru Antena 1.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro