Răsturnare de situație în ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor și care etapă va fi amânată

Răsturnare de situație în ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor și care etapă va fi amânată

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul răpirilor din Caracal, a ajuns în noaptea de joi spre vineri din nou în fața anchetatorilor pentru audieri. De această dată, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a făcut declarații despre cele întâmplate cu tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

CITEȘTE ȘI:

Ale cui sunt oasele pe care anchetatorii le-au găsit în curtea lui Gheorghe Dincă. Avem rezultatele oficiale după expertiza antropologică, din anchetă

Ce a spus de această dată Gheorghe Dincă la audieri

Gheorghe Dincă a fost audiat din nou. În noaptea de joi spre vineri, potrivit mediafax.ro, el a dat declarații în fața procurorilor de la DIICOT București, care se ocupă în prezent de cazul ce a șocat o țară întreagă. Bărbatul în vârstă de 66 de ani și-a menținut declarațiile pe care le-a făcut inițial și anume că el le-a ucis pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. După încheierea audierilor de la sediul central DIICOT, Dincă a fost dus în Arestul Poliției Capitalei.

Dincă, la casa din Caracal, alături de anchetatori

Vineri – 2 august, Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie supus testului poligraf, însă această procedură a fost amânată, urmând să se stabilească o altă dată. Bărbatul va reveni, vineri, la casa sa din Caracal, unde anchetatorii vor continua cercetările în cazul dispariției celor două tinere. El va fi astfel prezent la fața locului pentru a se efectua reconstituirea, după ce bărbatul a declarat în fața procurorilor că el le-a ucis pe Alexandra și Luiza.

Joi, Dincă a fost dus la Institutului Naţional de Medicină Legală pentru a fi verificat medical. Bărbatul s-a plâns de dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Acesta susține  că a fost lovit de anchetatori în momentul în care ei au descins pentru percheziții, săptămâna trecută, la locuința lui din Caracal, și l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat. El a solicitat astfel îngrijiri medicale. Săptămâna viitoare, urmează să se facă și expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă.